Slachtoffer van een
ongeval. En nu?

U heeft een ongeval gehad en hierbij heeft u letsel opgelopen. Wat moet u dan doen? Wij geven u inzicht en duidelijkheid hoe wij uw schade kunnen behandelen.

weg truck vrachtwagen

Voorspoedig herstel bij letsel

U heeft door een ongeval letsel opgelopen. In de eerste plaats gaat het dan om uw genezing en een voorspoedig herstel. Daarnaast krijgt u te maken met de afhandeling en de regeling van uw schade. Op deze pagina hopen wij u enig inzicht en duidelijkheid te geven over de werkwijze van TVM letselschaderegeling.

TVM letselschaderegeling staat voor een zorgvuldige en vlotte schaderegeling, waarbij wij ons samen met u richten op herstel en schadevergoeding. TVM letselschaderegeling werkt volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL). Ons uitgangspunt daarbij is 'behandel het slachtoffer, zoals je zelf behandeld wilt worden'.

Onze werkwijze

Na ontvangst van de schademelding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om te informeren hoe het met u gaat, om inzicht te krijgen in uw letsel en om u te laten weten welke medewerker uw letselschade in behandeling heeft.

Aansprakelijkheid onderzoeken

Vervolgens zullen wij de aansprakelijkheid onderzoeken. De aansprakelijkheid wordt door ons beoordeeld op basis van o.a. de schademelding, het proces-verbaal en eventuele getuigen. Aan de hand van deze beoordeling laten wij u weten of de aansprakelijkheid geheel, gedeeltelijk of wellicht niet kan worden erkend. Wij streven er naar om dit traject binnen twaalf weken af te ronden. Als dit niet lukt, dan hoort u van ons waarom het langer duurt en noemen wij een nieuwe termijn voor het innemen van een standpunt.

Is er sprake van (gedeeltelijke) erkenning van aansprakelijkheid? Dan nemen wij contact met u op om uw schade te vergoeden. Kan uw schade nog niet in volle omvang vastgesteld worden, dan betalen wij een voorschot.

Wat verwachten wij van u?

TVM doet er alles aan om uw letselschade zo vlot en zorgvuldig mogelijk te regelen. Uw hulp en inzet zijn daarbij nodig. Samenwerken met u staat centraal!
Wat kunt u zelf al doen:

  • Goed bijhouden welke schade u door het letsel lijdt;
  • Informatie geven zodat we de gevolgen van uw letsel goed kunnen beoordelen;
  • Niet aarzelen om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.