Menu

Letselschade

Hier vindt u de stappen die u moet ondernemen bij letselschade. Neem in ieder geval zo spoedig mogelijk contact op met onze schadespecialisten.

(0528) 29 22 88

letselschaderegeling@tvm.nl

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een ongeval? Het is belangrijk dat u zich kunt concentreren op uw herstel. De letselschaderegelaar van TVM letselschaderegeling behartigt úw belangen.

Meld uw letselschade op werkdagen tussen 8.00 en 17.15 uur

(0528) 29 22 88

letselschaderegeling@tvm.nl

Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een e-mail naar letselschaderegeling@tvm.nl met uw contactgegevens. Vermeld in de onderwerpregel dat het om een schademelding gaat. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Online melden

Uw letselschade melden kan ook via het online schademeldingsformulier. Nadat u dit formulier heeft ingevuld en verstuurd nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Europees Schadeformulier

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval en heeft u samen met de andere partij de voorkant van het Europees Schadeformulier ingevuld?

  • Let er dan op dat u rubriek 3 ‘gewonden’ aankruist
  • Onderteken het formulier en laat de andere partij dit ook doen
  • Vul zelf de achterkant van het formulier in
  • Mail het ingevulde formulier (voor- en achterkant) naar letselschaderegeling@tvm.nl of
  • Verstuur het formulier per post naar TVM verzekeringen, Antwoordnummer 70, 7900 VB Hoogeveen

Naast het versturen van het Europees Schadeformulier is het belangrijk dat u, wanneer dit mogelijk is, uw letselschade telefonisch meldt via (0528) 29 22 88.

Is uw letselschade niet verzekerd bij TVM?

Ook als u letselschade niet heeft meeverzekerd bij TVM kunnen wij u helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

TVM letselschaderegeling
TVM letselschaderegeling Europa B.V. behandelt letselschaden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Binnen deze organisatie werken deskundigen die zijn gespecialiseerd op het gebied van schaderegeling, arbeidskunde en schuldvraagonderzoek.
Lees meer over wat TVM letselschaderegeling Europa voor u kan betekenen.