"Samenwerken met tussenpersonen geeft energie"

Leestijd 2 minuten
Betty schippers pleziervaart | tvm verzekeringen
Betty Schippers-van der Meer Acceptant pleziervaart
Bellen (0528) 29 27 50
Stuur een e-mail pleziervaart@tvm.nl

Betty schippers pleziervaart

Betty Schippers werkt sinds 1994 in de pleziervaart verzekeringen, vanaf 2016 bij TVM pleziervaart en dat bevalt haar goed. "Mijn werk is met name het maken van offertes en de acceptatie daarvan voor particulieren die rechtstreeks verzekeren. Ook ben ik het aanspreekpunt voor pleziervaart tussenpersonen. Het contact onderhouden en ze zo goed mogelijk mee te nemen in het standpunt van TVM” 

We hebben een fijn team en zijn altijd bezig om onze producten te verbeteren. We zoeken naar de beste oplossing om boten zo goed mogelijk te verzekeren.

Voordelen van en voor tussenpersonen  

Het grote voordeel van verzekeren via een tussenpersoon is - voor particulieren - dat een tussenpersoon meerdere zaken kan regelen. De taak van een tussenpersoon is om de beste verzekeringen uit te zoeken voor hun klanten. “En daarin weten ze ons goed te vinden.” aldus Betty. “Er komen heel veel verzekeringen bij ons binnen via tussenpersonen. En ik hoor ook vaak vanuit de markt dat we goede voorwaarden hebben en betrouwbaar zijn.” Wat Betty ook vaak van tussenpersonen te horen krijgt is dat ze blij zijn met het feit dat ze rechtstreeks contact hebben en dat de lijntjes kort zijn. “Dat is fijn om te horen. Daar doe je het voor. Samenwerken met tussenpersonen geeft mij energie.

TIP: online premie berekenen en verzekering afsluiten 

Ben jij een tussenpersoon van TVM scheepvaart en wil je voor je klant een premie berekenen of direct een pleziervaartuig verzekering afsluiten? Dat kan gemakkelijk en snel online met de premie tool pleziervaart van TVM. “Dat is sneller en makkelijk voor de tussenpersoon en de klant kan sneller onbezorgd het water op! Als tussenpersonen onze premie tool nog niet eerder gebruikt hebben, dan kunnen ze bij mij een inlog aanvragen.”  

TVM pleziervaart: altijd dichtbij

Meer informatie over ons team, wat we voor je kunnen betekenen en wat je zelf online kunt regelen vind je op de TVM pleziervaart pagina. Heb je vragen of wil je advies? Wij helpen je graag verder: