Vrachtwagenverzekering

Voor uw vrachtwagens wilt u gewoon een goede verzekering. TVM biedt u een vrachtwagenverzekering op maat.

Ik wil een vrachtwagenverzekering

TVM vrachtwagen­verzekering

Uw vrachtwagen is een belangrijk, zo niet het belangrijkste onderdeel van uw bedrijf. En of u nu over één of meerdere vrachtwagens beschikt, het is van belang deze goed te verzekeren. Speciaal daarvoor bieden wij de TVM vrachtwagenverzekering. Dit is een duidelijke verzekering op maat, waarmee u of uw chauffeurs veilig de weg op gaan.

Hoe voorzichtig u ook bent, een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Daarom ontvangt u bij TVM in het geval van ernstige schade aan uw vrachtwagen meteen een vergoeding, waarmee u direct vervangend vervoer kunt regelen. Zo kan uw bedrijf gewoon blijven draaien.

Speciaal voor eigen rijders hebben wij het Eigen Rijder Pakket samengesteld. Voor bedrijven met 2 tot 5 vrachtwagens hebben we het Transportondernemers­pakket

Bekijk hier het Transportondernemers­pakket

Een ongeval met één van uw van vrachtwagens is altijd vervelend, maar als deze in het buitenland is, brengt het veel rompslomp met zich mee. 

Met de TVM vrachtwagenverzekering hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat uw chauffeur, uw vrachtwagen en de eventuele lading voor u worden opgehaald. En we regelen de afhandeling van de schade.

Hoe groter uw wagenpark, des te groter de kans op een ongeluk. Een botsing, een ongeluk bij het laden en lossen: het is zo gebeurd. 

Met de TVM vrachtwagenverzekering bent u er zeker van dat de schade aan uw vrachtwagens, letselschade bij uw chauffeurs of bijrijders en schade aan de eigendommen van de chauffeur die in de cabine waren, vakkundig wordt afgehandeld. Zelfs wanneer u er met de eventuele tegenpartij niet meteen uitkomt.

Voordelen van de TVM vrachtwagen­verzekering 

Maatwerk

Verzekert u één vrachtwagen of uw gehele wagenpark? Wilt u een vaste premie of liever een premie of basis van no-claim? Aan u de keuze! Wij maken voor u een vrachtwagenverzekering op maat.

Repatriëring en gratis SOS hulpverlening

In het geval van een ongeluk of schade in het buitenland wordt de vrachtwagen met oplegger en lading gerepatrieerd (opgehaald naar Nederland). Als het nodig is, zorgen wij ervoor dat de chauffeur wordt opgehaald en regelen wij de reis voor de vervangende chauffeur.

Lage premie

Wij houden uw premie zo laag mogelijk. Dit doen wij door bijvoorbeeld de kosten van vandalisme aan uw vrachtwagen te verzekeren zonder dat deze een terugval in uw no-claim geven.

Duidelijk

U ontvangt één verzamelpolis waarop alle verzekerde vrachtwagens en opleggers/aanhangers worden vermeld. U ontvangt een groene kaart die tijdens de gehele contracttermijn geldig is en niet jaarlijks wordt vervangen.

Preventie en risicobeheer
Schades zorgen voor ergernis bij alle betrokkenen. Ze geven uw bedrijf extra kosten en kunnen het imago van uw merk aantasten. Schades zijn te voorkomen door onderzoek te doen naar de oorzaken en deze oorzaken vervolgens zo veel mogelijk te beperken. Met het TVM veiligheidsplan verbetert het vakmanschap van uw chauffeurs en daarmee ook het rendement van uw onderneming.
Meer over preventie en risicobeheer

International desk
U wilt gaan groeien en besluit weloverwogen een vestiging in het buitenland op te richten. Daar komt heel wat bij kijken, want de wet-en regelgeving wijkt af van wat wij in Nederland gewend zijn. TVM biedt u advies op het gebied van verzekeringen. We verzekeren u zoveel mogelijk binnen TVM. Is dit niet mogelijk? Dan regelen we het voor u in het land waar u gevestigd bent. Onze kennis van transport, bedrijven en verzekeringen brengt u ver buiten de grenzen.
Meer over international desk

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.