Vrachtautoverzekering

Als onderdeel van het Eigen Rijder Pakket biedt TVM een vrachtautoverzekering die voor u op maat wordt gemaakt.

Ik wil een vrachtautoverzekering

TVM vrachtauto­verzekering

Uw vrachtauto is een waardevol bezit. Als onderdeel van uw wagenpark of als middel voor uw broodwinning. En waardevolle bezittingen moet u beschermen. Dat kan met de
Vrachtautoverzekering van TVM. Een duidelijke, op maat gemaakte verzekering die u of uw chauffeurs met een veilig gevoel de weg op laat gaan.
 

Een ongeluk kan altijd gebeuren, hoe voorzichtig u ook bent. Dan is het goed om te weten dat u een vergoeding ontvangt bij ernstige schade aan uw vrachtauto. Deze kunt u gebruiken voor het regelen van vervangend vervoer. Zo kunt u gewoon doorwerken.

Voor eigen rijders en bedrijven met maximaal 5 vrachtauto's hebben wij een speciaal pakket samengesteld, het Transportondernemers­pakket

Een ongeval met een van uw vrachtauto's is altijd vervelend. En als dit in het buitenland gebeurt is dat nog vervelender.

TVM zorgt ervoor dat uw chauffeur, uw vrachtauto en de eventuele lading voor u worden opgehaald. En wij handelen de schade voor u af.

Een botsing, een ongeluk bij het laden en lossen: met een groot wagenpark is de kans op een ongeluk groter.

Schade aan uw vrachtauto’s, letselschade bij uw chauffeur of bijrijders en schade aan de eigendommen van de chauffeur die in de cabine waren: TVM handelt de schade voor u af.

Ook als u er met een eventuele tegenpartij niet direct uitkomt.

Voordelen van de TVM vrachtauto­verzekering

Maatwerk

Wilt u een vaste premie of liever een premie op basis van no-claim? Verzekert u uw vrachtauto of het hele wagenpark? Bij ons is de Vrachtautoverzekering op maat gemaakt voor u!

TVM assistance

Bij een ongeluk of schade in het buitenland wordt de vrachtauto met oplegger en lading opgehaald (gerepatrieerd). Als het nodig is, wordt de chauffeur naar huis gehaald en regelen wij de reis voor de vervangende chauffeur.

Lage premie

De premie houden we zo laag mogelijk. Zo zijn bijvoorbeeld de kosten door vandalisme aan uw vrachtauto verzekerd zonder dat ze verval in uw no-claim geven.

Duidelijk

U ontvangt één verzamelpolis waarop alle verzekerde trekkers en opleggers/aanhangers staan. De groene kaart is de gehele contracttermijn geldig en bij meerjarige contracten hoeft u deze niet ieder jaar te vervangen.

Preventie en risicobeheer
Schades zorgen voor ergernis bij alle betrokkenen. Ze geven uw bedrijf extra kosten en kunnen het imago van uw merk aantasten. Schades zijn te voorkomen door onderzoek te doen naar de oorzaken en deze oorzaken vervolgens zo veel mogelijk te beperken. Met het TVM veiligheidsplan verbetert het vakmanschap van uw chauffeurs en daarmee ook het rendement van uw onderneming.
Meer over preventie en risicobeheer

International desk
U wilt gaan groeien en besluit weloverwogen een vestiging in het buitenland te willen oprichten. Daar komt heel wat bij kijken, want de wet-en regelgeving wijkt af van wat wij in Nederland gewend zijn. TVM biedt u advies op het gebied van verzekeringen. We verzekeren u zoveel mogelijk binnen TVM. Is dit niet mogelijk? Dan regelen we het voor u in het land waar u gevestigd bent. Onze kennis van transport, bedrijven en verzekeringen brengt u ver buiten de grenzen.
Meer over international desk

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Uniek veiligheidsplan
  • Online uw verzekeringen beheren met mijn TVM
  • Ridders van de Weg
  • 24/7 schade melden