Menu

MedewerkerTotaal

Het team zorg en inkomen helpt u graag bij het afsluiten of een premieberekening.

(0528) 29 24 87

medewerkertotaal@tvm.nl

 

Een totaaloplossing voor het verzuimrisico van uw medewerkers: dat is MedewerkerTotaal. Het pakket bestaat uit 3 modules: Ziekteverzuim, Verzuimbegeleiding en -advies en Traumazorg en Interventie.

 

Met de module Ziekteverzuim verzekert u de loondoorbetalingsverplichting bij arbeidsongeschiktheid van uw medewerker(s); met de module Verzuimbegeleiding en -advies krijgt u deskundige begeleiding en adviezen rondom de re-integratie van deze arbeidsongeschikte medewerker en vanuit de module Traumazorg en Interventie heeft uw medewerker recht op bepaalde zorg, zoals bedrijfsfysiotherapie.

 

Kortom, een compleet pakket dat erop gericht is om uw medewerker zo snel mogelijk te laten terugkeren in het arbeidsproces wanneer er sprake is van verzuim!

Onze voordelen
  • CAO beroeps­goederenvervoer is de basis
  • Kies uw eigen dekkingspercentage
  • Verschillende eigen risico periodes mogelijk
  • Werkgeverslasten meeverzekeren
Meer over de Ziekteverzuim

Ziekteverzuim

Met de module Ziekteverzuim verzekert u de loondoorbetalingsverplichting voor de eerste 2 ziektejaren van uw arbeidsongeschikte medewerker. De basis voor deze verzekering is de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen.

Meer over de Ziekteverzuim Bekijk de voordelen +