Overslaan en naar de inhoud gaan

Cyber­verzekering

Wat doet u als uw Warehouse Management Systeem uren niet toegankelijk is door een DDos aanval? Voor de kosten die ontstaan door zo’n aanval kunt u een Cyberverzekering afsluiten. TVM biedt hiervoor een goede oplossing. Bel of mail onze Ondernemersdesk voor een vrijblijvend gesprek. Wij bespreken alle mogelijkheden van de Cyberverzekering die voor u belangrijk zijn en rekenen de premie voor u uit.

Cyberverzekering: via intermediair

Een DDos aanval is slechts een van de cyberrisico’s voor uw bedrijf. Ook datalekken, ransomware en hackers kunnen schade brengen aan de continuïteit van uw bedrijf. Als u of uw bedrijf betrokken raakt bij een cyberincident dan biedt de Cyberverzekering via TVM intermediair een complete dekking. 

Dekking Cyberverzekering

  • Eigen schade: schade die u zelf lijdt door een cyberincident. Bijvoorbeeld de kosten door een datalek of de bedrijfsschade wegens het stilvallen van activiteiten. De verzekering dekt ook de kosten die worden gemaakt om data te reconstrueren
  • Crisismanagement: snel weer verder als er een crisis is. Denk aan opstarten van de telefooncentrale. 
  • Aansprakelijkheid: denk aan verlies van persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsgegevens

 

Cyberverzekering: Gratis veiligheidsscans

Met de Cyberverzekering kunt ook gebruik maken van ondersteunende oplossingen en diensten, zoals een risicobeoordeling en Cyber Security Scan(s). Hiermee krijgt u inzicht in de specifieke risico’s voor uw bedrijf. U krijgt aanbevelingen om deze risico’s te beperken. Dit gaat verder dan alleen de ICT-risico’s. Ook risico’s rond uw personeel, processen en procedures worden in kaart gebracht.