Overslaan en naar de inhoud gaan

De TVM CabineZichtCheck 

Goed voorzien gaat verder dan zelf goed zien. Naast zelf goed zien is een goed zichtveld vanuit de cabine erg belangrijk. Is er goed zicht door de voorruit en de zijruit? En zijn de spiegels goed afgesteld? 

test

De CabineZichtCheck laat snel veel zien 

Met de check geven onze preventieadviseurs u inzicht in de veilige inrichting van cabines en juiste spiegelafstelling. Ook van de spiegelafstelplaats als u die heeft. Ze kruipen de cabines in en komen terug met een gedetailleerd rapport en vooral handige verbetertips. Helemaal op maat voor uw chauffeurs. 

We komen graag bij u langs. Een berichtje is voldoende, dan maken we snel een afspraak. 

Vraag hier de TVM CabineZichtCheck aan

Wilt u zelf een cabinecheck doen?  

Dat kan ook. Een paar vragen helpen u om alvast zelf een snelle check te doen. 

  • Kan de chauffeur alles goed zien? 

Let hierbij op een goede zithouding, schone ramen en spiegels en zijn er geen belemmerende zaken (zoals dashboardtafels, vlaggetjes, kentekenplaten of gordijnen)   

  • Staan de spiegels juist afgesteld?

Door regelmatig uw spiegels goed af te stellen heeft u meer zicht. Zo verkleint u de kans dat u betrokken raakt bij een ernstig ongeval met bijvoorbeeld fietsers.  

Het is belangrijk dat de spiegels van de vrachtwagen goed zijn afgesteld. Een spiegelafstelplaats op uw terrein helpt hierbij. 
Lees hier meer over de voordelen van een spiegelafstelplaats

 

Veilig onderweg

Samen zorgen we voor minder schade en meer veiligheid op de weg. Met beter zicht en Goed voorzien. Onze risico- en preventiespecialisten helpen u graag met preventieve oplossingen die werken. Nog meer praktische tips vindt u hier