U doet toch ook mee aan Ridders van de Weg?

Leestijd 2 minuten

24 april 2018

Nog even en dan kunt u uw chauffeurs weer laten inschrijven voor Ridders van de Weg. Een titel die staat voor veilig, professioneel en schadevrij rijden. Voor 3, 5, 10 of 20 jaar aaneengesloten schadevrij rijden kennen we de titel Bronzen, Zilveren, Gouden of Diamanten Ridder van de Weg toe. Aarzel niet en doe mee aan hét evenement Ridders van de Weg!

Maak uw chauffeurs enthousiast!

Deelnemen aan Ridders van de Weg hebben wij gefaciliteerd in de applicatie Ridders van de Weg. Een handig hulpmiddel waarin u uw deelname registreert, uw chauffeurs uitnodigt om zich in te schrijven voor het evenement en uw chauffeurs voordraagt voor Ridder van de Weg. Zo staat er heel handig een e-mailbericht voor u klaar waarmee u uw chauffeurs kunt uitnodigen om zich in te schrijven. De e-mail wordt automatisch vanuit uw eigen e-mailaccount samengesteld en bevat een link naar het online inschrijfformulier. Natuurlijk is de tekst van de e-mail naar eigen wens aan te passen. Zo kunt u uw chauffeurs snel en eenvoudig enthousiast maken voor Ridders van de Weg.

Houd uw brievenbus in de gaten

Volgende week ontvangt u meer informatie over Ridders van de Weg. Houd uw brievenbus in de gaten en mis het niet!

Ridders van de Weg

De titel geeft aan dat uw chauffeur een professional is en dat hij of zij veilig en schadevrij rijden belangrijk vindt. Veel chauffeurs hebben inmiddels de onderscheiding Bronzen, Zilveren, Gouden of Diamanten Ridder van de Weg ontvangen. Uit gesprekken bleek dat deze Ridders heel bewust zijn van de risico’s op de weg. Ze kijken niet alleen vanuit hun eigen rijperspectief, maar ook vanuit die van hun medeweggebruikers. TVM is trots op deze chauffeurs! De onderscheiding Ridder van de Weg is overigens niet alleen eervolle titel voor uw chauffeur, maar ook voor u als transportonderneming. Het is een stimulans voor het imago van uw bedrijf en voor de veiligheidscultuur. Het evenement Ridders van de Weg is een onderdeel van het TVM veiligheidsplan.