Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM verzekeringen trotse sponsor KWS

Met ingang van mei 2018 is TVM verzekeringen trotse sponsor van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek.

24 juli 2018

Met ingang van mei 2018 is TVM verzekeringen trotse sponsor van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek.

De officiële ondertekening van het sponsorcontract was op 23 juni jl. op het Starteiland. “En daar zijn we zeer content mee,” aldus Hendrik de Jonge, directeur afdeling Scheepvaart bij TVM verzekeringen. “TVM is een coöperatie. We werken voor onze leden en klanten in transport, logistiek, binnenvaart én de pleziervaart.”

Waarom sponsor van de KWS?

“TVM is van oorsprong vooral bekend als verzekeraar van wegtransport. Maar er is meer. Al een aantal jaren zijn we ook dé specialist in verzekeringen voor binnenvaart en pleziervaart. Nu we sponsor zijn van de KWS kunnen we TVM aan een zeer actieve vereniging verbinden. En daarbij als TVM zichtbaar zijn voor de watersport: veel van onze klanten zijn immers actieve watersporters. Of het nu met een motorboot is, of een zeilboot waarmee recreatief wordt gezeild of aan wedstrijden wordt meegedaan. Deze samenwerking biedt verder mooie mogelijkheden om onze klanten in de watersportomgeving van bijvoorbeeld de Sneekweek te treffen.

In de samenwerking met de KWS kunnen we elkaar ook verder versterken. Bijvoorbeeld om de jeugd enthousiast te maken voor de zeilsport. En aandacht met elkaar te hebben voor veiligheid op het water. Kortom, het wordt een mooie zomer, op het water én op het Starteiland, of een van de andere wedstrijdlocaties waar de KWS actief is ”, aldus Hendrik de Jonge.

Meer weten over TVM verzekeringen? Kijk op tvm.nl/scheepvaart.