TVM ledenbijeenkomst op 14 april

Leestijd 2 minuten

11 maart 2021

ledenbijeenkomst

Ook dit jaar is de ledenbijeenkomst van de Coöperatie TVM U.A. een volledig digitale 
editie, omdat het helaas nog niet mogelijk is om met z’n allen fysiek samen te komen. We nodigen onze leden van harte uit om zich op woensdag 14 april te laten informeren en te inspireren bij de online ledenbijeenkomst. We beginnen met de Afdelingsvergadering en na een korte pauze nemen we u tijdens ‘TVM op Woensdag’ mee in de wereld van waterstof.

Actuele ontwikkelingen, jaarrekening 2020 en voordracht Ledenraad

De ledenbijeenkomst begint met de Afdelingsvergadering. De Afdelingsvergadering Beroepsvaart vindt tijdens deze bijeenkomst samen plaats met de Afdelingsvergadering Logistiek en Transport. Alle leden van de Coöperatie TVM U.A. ontvangen hiervoor een uitnodiging. Wij praten de leden graag bij over de jaarrekening van 2020 en over de actuele ontwikkelingen binnen TVM. Ook staan de voordrachten voor de leden van de Ledenraad op de agenda.

TVM op Woensdag over waterstof

Na de Afdelingsvergadering voor leden begint TVM op Woensdag. Deze keer staat het programma in het teken van waterstof.

Met z’n allen zijn we bezig toe te werken naar de stip aan de horizon: 0%-emissie in 2050 zoals afgesproken is in het klimaatakkoord. Duurzaam transport komt steeds meer bij iedereen op de agenda te staan. Rick Nieman praat tijdens TVM op Woensdag met diverse gasten over de weg naar emissieloos transport. Waterstoftrucks, schepen op waterstof, subsidies; het komt allemaal ter sprake!

TVM op Woensdag is vanaf 16.30 uur door iedereen te bekijken op deze pagina

Hieronder vindt u het programma en de sprekers van TVM op Woensdag:

Klik hier voor Logistiek en Transport 

Klik hier voor Beroepsvaart