TVM Ledenbijeenkomst
19 april: Bent u er bij?

De ledenbijeenkomst van Coöperatie TVM U.A. wordt dit jaar op woensdag 19 april in Nijkerk gehouden. Leden van de coöperatie zijn onlangs uitgenodigd. Op de agenda staan de Afdelingsvergadering en een interessant gesprek over één van onze grootste gezamenlijke uitdagingen: transport in transitie richting een duurzamere toekomst. Bent u er ook bij?

 

Afdelingsvergadering: terugblikken en benoemingen

De ledenbijeenkomst start om 15.00 uur met de Afdelingsvergadering voor de Afdeling Logistiek en Transport en de Afdeling Beroepsvaart. Onder leiding van presentator Rick Nieman praten we u bij over de jaarrekening van 2022 en de actuele ontwikkelingen binnen TVM. Ook staan de voordrachten voor de leden van de Ledenraad op de agenda.  
 

TVM op Woensdag: 'Groen doen we samen', transport in transitie

In het tweede gedeelte van de bijeenkomst gaat Rick Nieman in ‘TVM op Woensdag’ samen met enkele interessante tafelgasten in gesprek over de transitie richting een duurzamere toekomst.  Het thema is: 'Groen doen we samen'. Waar de één nog moet beginnen aan deze reis, is een ander misschien al een tijdje onderweg. De tafelgasten zijn de transportondernemers Jeroen Vaessen, general manager van Nijwa Zero en Jan Brakenhoff, algemeen directeur bij Brakenhoff BV. Ook gaat hij in gesprek met zero-emissie expert Johnny Nijenhuis, Petrouschka Werther, directeur Duurzame Mobiliteit bij het ministerie van IenW en Michel Verwoest, CEO van TVM. 

Kennis delen aan ToekomstTafels

Alleen samen komen we verder. Daarom vervolgen we het gesprek graag met u aan de Toekomsttafels. Dé manier om ervaringen te delen en te praten over de kansen en uitdagingen van de transitie. Naast het inhoudelijke programma is er ook voldoende tijd en ruimte om te netwerken.
 

De Afdelingsvergadering is besloten voor leden. Bent u verzekerd bij TVM en lid van de Coöperatie? Dan heeft u onlangs een uitnodiging ontvangen met daarin een persoonlijke link naar de aanmeldpagina.

ledenbijeenkomst