Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM Ledenbijeenkomst
17 april

Op woensdag 17 april vond de ledenbijeenkomst van de Coöperatie TVM U.A. plaats. 

Afdelingsvergadering: terugblikken en benoemingen

De ledenvergaderingen van de Afdeling Logistiek en Transport en de Afdeling Beroepsvaart worden gezamenlijk gehouden. Onder leiding van presentator Rick Nieman kijken we kort terug op het afgelopen jaar en kunt u uw stem uitbrengen op de (her)benoeming van de leden van de Ledenraad. 

TVM op Woensdag

Het tweede deel van de middag gaat Rick Nieman in ‘TVM op Woensdag’ samen met enkele interessante gasten in op het thema ‘Samen onderweg, veilig weer thuis’, over de veiligheid in transport. 

Dominique Schreinemachers (één van de weinige vrouwelijke militaire vliegers van de Luchtmacht) vertelt over het belang van training en praktijkervaring, vooral in extreme situaties en hoe dit ook te gebruiken is in de transportsector. Daarna spreekt presentator Rick Nieman hierover verder met Dominique en transportondernemer Marga van Waveren, algemeen directeur bij Van Waveren Transport, Arjan Velthoven, voertuigexpert en eindredacteur van TTM.nl en Michel Verwoest, CEO van TVM. Praat u mee?

Workshops gericht op veiligheid 

Tijdens inspirerende workshops gericht op veiligheid gaan we vervolgens verder. Om van elkaar te leren, hoe veiligheidsmaatregelen effectief geïmplementeerd kunnen worden binnen uw onderneming. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 18.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar bij te praten.

De Afdelingsvergadering is een besloten bijeenkomst voor leden. Bent u verzekerd bij TVM en lid van de Coöperatie? Dan heeft u onlangs een uitnodiging ontvangen met daarin een persoonlijke link naar de aanmeldpagina.

Lees hier het hele programma en meld u aan