Menu

Gebruik TVM logo

Wilt u het logo van TVM verzekeringen gebruiken voor een uiting? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie en Marketing.

(0528) 29 29 99

Voor het gebruik van ons logo voor commerciële doeleinden of bijvoorbeeld op uw website gelden regels. Daarom dient u hiervoor van te voren toestemming te vragen bij TVM. Dat kan via e-mail:

communicatiemarketing@tvm.nl

Dit geldt ook voor het logogebruik voor de labels van de TVM groep.

TVM verzekeringen

Het TVM beeldmerk is het fundament van alle TVM uitingen. De kracht van het logo van TVM staat of valt met een juist gebruik ervan. Daarom hanteert TVM hiervoor richtlijnen.

Afbeeldingen

Download hier het logo in jpeg formaat

Download hier het logo in eps formaat

Coöperatie TVM U.A.

Het logo van de Coöperatie TVM U.A.  bestaat uit een woord- en een beeldmerk.

Het woordmerk 'TVM verzekeringen' en rechtsboven het beeldmerk:

Afbeeldingen

De kracht van het merk TVM komt tot uitdrukking in het beeldmerk:

Het beeldmerk symboliseert de coöperatie die TVM is. Ooit ontworpen op basis van de onderlinge structuur, stond dit beeldmerk symbool voor ‘draagt elkanders lasten’.  Inmiddels is TVM een coöperatie. De hedendaagse betekenis van dit beeldmerk is: voor én door de leden.

Vertalingen

Omdat TVM verzekeringen naast de vestiging in Hoogeveen ook een vestiging in België heeft, en daarnaast samenwerkingsverbanden in heel Europa zijn er aparte internationale beeldmerken. TVM Belgium gebruikt het logo zonder de toevoeging ‘verzekeringen’. Voor alle buitenlanden waar TVM geen eigen kantoor heeft, wordt ook dit logo gebruikt.

Kleurgebruik logo

De primaire kleur van TVM verzekeringen is helder groen (PMS 355). In alle uitingen moet getracht worden deze kleur te bewaken. Alleen de hieronder genoemde kleurvarianten zijn geoorloofd. Logo’s in verschillende bestandstypes en formaten zijn via de afdeling Communicatie en Marketing op te vragen.