Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom werken bij TVM?

Ben jij op zoek naar een baan bij een organisatie waar het collectieve belang van de leden voorop staat en die volop in beweging en ontwikkeling is? Dan is TVM misschien wel de plek voor jou. Hieronder lees je meer over de voordelen van werken bij TVM.

Bekijk hier de openstaande vacatures

TVM | Voordelen werken bij

Wat houdt werken bij TVM in?

Wij bieden onze verzekerden verzekeringen en diensten aan voor de logistieke en het transport over de weg en over het water. De transportsector is volop in beweging. De ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. TVM speelt daarin een sleutelrol als dé verzekeraar van logistiek en transport.

We zoeken gemotiveerde en gedreven collega's

Onze verzekerden zijn eigenlijk onze aandeelhouders, aan hen leggen we verantwoording af. Onze missie is om onze klanten te ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid met (innovatieve) producten en diensten. Wij willen hen tot de veiligste vervoerders van Europa maken. Want wij staan óók voor transportveiligheid. 
Jij kunt hier een belangrijke rol in spelen. We zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde en gedreven collega’s die ons kunnen helpen om onze ambities te realiseren. Op de divisies Commercie, IT en Schade en dienstverlening zoeken we geregeld collega’s. We hebben vaak plek voor gemotiveerde stagiaires en afstudeerders. Je kunt altijd een open sollicitatie insturen via het formulier of via recruitment@tvm.nl. Misschien is er nu geen geschikte vacature, maar het is mogelijk dat er in de toekomst wel iets komt wat bij jou past. 

Waar kom je te werken?

TVM is gevestigd in Hoogeveen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en direct aan de A28. Het kantoor krijgt een metamorfose om goed voorbereid te zijn op ‘het nieuwe werken’. Thuiswerken was vanwege de corona-maatregelen de norm bij TVM. We volgen hierin de adviezen van het RIVM en faciliteren thuiswerken zo goed mogelijk.
TVM is een grote werkgever in het Noorden. Veel collega’s die op kantoor werken, komen uit de 3 noordelijke provincies en uit Overijssel. We zijn echter in het hele land aanwezig, maar ook internationaal actief. Onze preventieadviseurs en accountmanagers zijn altijd op pad om onze klanten te helpen en te adviseren.

Wie zijn je collega's?

TVM is van oudsher een familiebedrijf. Die familiaire en ongedwongen sfeer vind je nog altijd terug in je dagelijkse werk. Er is veel collegialiteit en je hebt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast is er een actieve personeelsvereniging die geregeld afwisselende activiteiten organiseert. Tijdens de thuiswerkperiode zijn er onder andere een online muziekbingo gehouden en er worden filmavonden, barbecues en meer gezellige activiteiten georganiseeerd.

Opleidingen en persoonlijke doorontwikkeling TVM

In je dagelijkse werkzaamheden is er altijd veel ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. Ook is er bij TVM een ruim aanbod op het gebied van opleidingen. Naast het aanbod van deze opleidingen en cursussen stimuleren we vitaliteit bij TVM onder andere door sporten met korting, vitaliteitsworkshops en stoelmassages (als we weer op kantoor kunnen werken. Vanuit onze sponsoringactiviteiten van bekende Nederlandse sporters worden regelmatig sport clinics aangeboden. Daarnaast is er een Talentenprogramma waar je voor geselecteerd kunt worden.

Arbeidsvoorwaarden

Wat zijn de extra arbeidsvoorwaarden? Hier zie je een greep uit de voordelen.

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%
  • De mogelijkheid om tijdelijk meer of minder te werken
  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Een premievrij pensioen
  • 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van 38-urige werkweek)
  • Een goede thuiswerkregeling
  • Een ruim aanbod op het gebied van opleidingen
  • De mogelijkheid om extra verlof bij te kopen

 

Meer weten? Neem contact op met ons of bekijk de openstaande vacatures.