Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij
Informatie­voorziening

Heb je initiatief, ben je proactief en wil je continu innoveren? Kom werken bij onze afdeling Informatievoorziening. Bekijk hieronder de recente vacatures.

Werken bij Informatievoorziening - vacatures | TVM verzekeringen

Vernieuwende (vervoers)oplossingen

TVM wil op een goede, innovatieve en slagvaardige manier omgaan met digitalisering en nieuwe technologieën. Door onze producten, diensten en processen steeds meer digitaal te ontsluiten. En door een leidende rol te spelen bij vernieuwende (vervoers)oplossingen voor onze klanten.

De afdeling Informatievoorziening speelt een cruciale rol om klantwaarde te verbinden met technologie en gegevens. In nauwe en Agile samenwerking met de business. En in het belang van onze klanten.

Ons team Datamanagement levert hierin een belangrijke bijdrage, met de inzet van een state-of-the-art Data Hub. Dit is de springplank voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten op basis van inzichten uit data-analyse.

We hebben duidelijke ambities en willen vooruit. Dat vraagt initiatief, een proactieve werkhouding en de drive om continu te innoveren. Spreekt dit jou aan? Reageer dan op één van onze vacatures!

Bekijk de vacatures bij TVM informatievoorziening