Werken bij Schade en dienstverlening

TVM ontwikkelt een state-of-the-art schade- en dienstenbedrijf. Ontwikkel met ons mee! Bekijk de beschikbare vacatures hier. 

Werken bij Schade en dienstverlening - vacatures | TVM verzekeringen

Ondersteunen en ontzorgen

TVM ontwikkelt een state-of-the-art schade- en dienstenbedrijf. Hierbij draait het volledig om het belang van onze klanten. We komen bij schade voor hen op en herstellen hun continuïteit zo snel en zo goed mogelijk. 
 
We ondersteunen en ontzorgen onze klanten. Bij het afwikkelen van schade én in hun bedrijfsvoering. Met onze uitgebreide kennis en expertise. En door nieuwe diensten te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van Preventie of HR-dienstverlening.   
 
We werken gericht, met de wil om ons continu te blijven verbeteren. In specialistische back-office teams. En een front-office waar alles wat we voor onze klanten direct kunnen regelen ook daadwerkelijk direct geregeld wordt. 
 
We hebben duidelijke ambities en willen vooruit. Dat vraagt innovatief handelen, ondernemerschap en een klantgerichte manier van werken. Voel jij je hierbij thuis? Reageer dan op één van onze vacatures!

Bekijk de vacatures van Schade en dienstverlening