Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij Schade en dienstverlening

Wil jij werken op een afdeling waarbij je de klant in geval van schade direct goed helpt zodat zij weer verder kunnen? Kom dan werken bij Schade en dienstverlening. Bekijk hieronder de actuele vacatures.

TVM verzekeringen | Werken bij schade

Werken bij Schade en dienstverlening

Wij zijn betrokken, betrouwbaar, deskundig en ondernemend. Dit doen wij door elkaar te helpen onze doelstellingen te halen en onze afspraken na te komen. Daarnaast blijven wij ons zowel vakinhoudelijk als persoonlijk ontwikkelen en nemen initiatief om onze werkprocessen en dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Op de afdeling (Letsel)Schade ben jij hier een onderdeel van.

De motor van onze economie

Bij TVM bedienen wij zakelijke klanten in de transport- en logistieksector. Een zeer belangrijke motor van onze economie. Ons belang en doel is om klanten in geval van schade direct goed te helpen zodat zij weer verder kunnen. Dit vergt kennis en expertise van deze specifieke branche en ook maatwerk, omdat geen één klant bij ons hetzelfde is.

Datagedreven werken

Naast de front- en backoffice teams spelen ook onze alarmcentrale TVM Assistance en TVM Schadeservice (ons eigen herstelnetwerk) een belangrijke rol in onze dienstverlening. Meestal verloopt het contact met de klant via een vaste contactpersoon. Wij informeren diegene niet alleen over schadedossiers, maar de afdeling Preventie faciliteert ook door mee te denken hoe schade kan worden voorkomen. Dit doen zij met name door datagedreven te werken.

Op welke manier maak jij het verschil? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ideeën en stellen dit zeer op prijs, ongeacht hoe lang je bij ons in dienst bent. Je verder ontwikkelen is iets wat wij continu stimuleren en hebben zelfs een eigen talentenprogramma ontwikkeld voor onze toppers. Niet alleen klanten maar juist ook het personeel is bij TVM top of mind!

Bekijk de vacatures van Schade en dienstverlening