Overslaan en naar de inhoud gaan

Projecten 2018

15 projecten

De eerste aanvragen van 2018 zijn beoordeeld door het bestuur van de TVM foundation. Weer een groot aantal projecten is goedgekeurd en ontvangt een donatie van de TVM foundation.

Dorpshuis Westdorp

28 september. Waar een klein dorp groot in kan zijn. Of zoals ze in Drenthe zeggen: de kracht van naoberschap. Voor wie een perfecte definitie ervan zoekt, kan het best een bezoek brengen aan het splinternieuwe dorpshuis van Westdorp en Ellertshaar, buurtschappen onder de rook van Borger.

Donatie Korenmolen voor onderhoud

12 februari. De korenmolen Vogelzicht in Kuitaart heeft een donatie ontvangen om de komende jaren onderhoud te laten doen. Op het onderhoudslijstje staan onder meer schilderwerkzaamheden en het verbeteren van de toegankelijkheid van de molen.

Samen Varen over de Maas

20 december. Stichting Fiets- en Voetveer Arcen-Lottum kan door de donatievan de TVM foundation nu ook rondvaartochten over de Maas aanbieden.

Speeltuin vernieuwd na donatie

8 juli. De speeltuin ‘De Knoot’ in Milsbeek was dringend toe aan een forse opknapbeurt. Mede dankzij de donatie van de TVM foundation is dit gerealiseerd.

VV Dwingeloo

1 juli. Het succes van de Oranje Leeuwinnen en het vrouwenvoetbal in Nederland heeft overal gevolgen. Zo heeft de v.v. Dwingeloo dringend behoefte aan nieuwe kleedkamers. TVM foundation heeft een cheque van 5000 euro aangeboden als bijdrage aan de realisatie van de nieuwe kleedruimte.

Nieuwe duofiets

18 mei. TVM foundation heeft een cheque aangeboden aan KBO Heesch. De cheque is een bijdrage voor de vervanging van een elektrische duofiets. De nieuwe fiets heeft de mogelijkheid om meerdere accu's te gebruiken en dat maakt het mogelijk om de fiets drie keer per dag in te zetten.

MFC It Joo

27 april. Om bij te kunnen dragen aan een duurzame verwarmingsinstallatie voor multi-functioneel-centrum IT Joo in het Friese Oudega (SWF) heeft TVM foundation een cheque aangeboden aan het bestuur van het centrum. 

Jeugdhonk in Kuinre

13 april. Vanuit de TVM foundation is 5000 euro beschikbaar gesteld als bijdrage voor het nieuwe jeugdhonk in het Overijsselse Kuinre. 

Rolstoelbus Stichting Achter de Duinen

9 april. TVM foundation heeft in Heemskerk een cheque aangeboden aan de Stichting Achter de Duinen. De stichting zet zich in voor de huisvesting van gehandicapte kinderen en heeft dringend behoefte aan een nieuwe rolstoelbus.

Clubhuis Scouting Graaf Floris V

5 april. De Scoutingvereniging Graaf Floris V in Heemskerk heeft een cheque van 5000 euro ontvangen voor de verbouw van het clubhuis. 

Bromquad voor Enjoycleaningup

25 januari. Enjoycleaningup heeft als doel de wereld een klein stukje schoner te maken en vooral te houden! Van de gift van de TVM foundation is een bromquad aangeschaft om zo het afval snel af te voeren tijdens deze opruimacties.

Play Skate Court Grou

22 november. Drie kampioenen maar liefst hebben de Play Skate Court in het Friese Grou geopend. Jong en oud, gezond en gehandicapt, iedereen kan hier laagdrempelig sporten.

Varen met Joop-2

17 september. In het Gelderse Herwen timmert de stichting Varen met Joop-2 aan de weg. De stichting zet zich in om mensen die gehandicapt of eenzaam zijn ontspanning te bieden met een jaarlijkse bootreis.

Natuur Milieu Educatief Centrum

Voor de TVM foundation alle reden voor een donatie voor de aanleg van een duurzaamheidsplein bij Natuur Milieu Educatief Centrum De Höfte in Oldenzaal, een plek van ontmoeting tussen mens, dier en natuur.

Stichting De Wieker Meule in De Wijk

15 juni. Door de donatie van de TVM foundation kan noodzakelijke investering plaatsvinden, waardoor De Wieker Meule weer jarenlang geschikt is om als levend monument in het centrum van De Wijk te functioneren. Een deel van het houtwerk en de molenzeilen worden vervangen.