Overslaan en naar de inhoud gaan

Projecten 2019

Dromen komen uit met TVM foundation!

Dankzij de mooie aanvragen van leden/ verzekerden en medewerkers van TVM kunnen wij een bijdrage geleverd aan deze 10 projecten.

Zeilen voor mensen met handicap

28 september. Mede door een gift van de TVM foundation beschikt de Stichting Zeilen Zonder Beperking te Grou over vier splinternieuwe SV 14’s, snelle wedstrijdboten voor zeilers met een handicap. Zaterdag werden de boten officieel in gebruik genomen.

Fietscrossbaan Steenbergerpark

12 juni. Maria Benten uit Hoogeveen besloot te onderzoeken of er een fietscrossbaan gerealiseerd kon worden in het park waaraan ze woonde. Toen er veel animo bleek te zijn, richtte ze met een aantal omwonenden de Stichting Fietscrossbaan Steenbergerpark op.

Extra geld voor herrijzenis De Zwaan

10 februari. Stichting De Vinkelse Molen ontving een donatie van de TVM foundation. Met deze donatie is de ingebruikname van korenmolen De Zwaan in Vinkel weer een stap dichterbij. De officiële opening staat gepland voor 20 september. ‘Deze donatie geeft ons een enorme steun in de rug!’

De Meule van Wassens draait weer

13 december. De kap zit er op, molenstenen zijn binnen en de wieken zijn bevestigd. Nog even en de Meule van Wassens in Zuidwolde kan weer aan het werk. Karst Breeuwsma, penningmeester van de Meule, ontving de cheque van de TVM foundation.

Nieuw voerhok voor Hertenkamp

13 december. Het Hertenkamp in Surhuisterveen krijgt een donatie van de TVM foundation. Mede hierdoor kan het nieuwe voerhok voor het hertenkamp aan De Dellen gerealiseerd worden. 

Nieuwe schuur voor Scouting Beyloo

15 november. De Drentse Schuur is een nieuwbouwproject ter vervanging van diverse onderkomens op het terrein van de scoutinggroep in Beilen. Deze werden gebruikt voor opslag van materialen en de bijeenkomsten zijn nu aan vervanging en uitbreiding toe. 

2e padelbaan bij Tennisvereniging TSO

27 september. Tennisvereniging TSO is naast een plek om te tennissen ook een ontmoetingsplek voor de eigen leden. Andere regelmatige bezoekers, kwetsbare groepen, buurtbewoners en scholen en andere partijen worden uitgenodigd om te sporten en om bij de vereniging betrokken te raken en te blijven. Naast de padelbanen is er ook aanleg van een multifunctionele playground.