Wijnand de Kruijff benoemd als CTO van TVM

Leestijd 1 minuten

18 april 2019

Tijdens de afdelingsvergadering van de coöperatie TVM, woensdag gehouden in Hart van Holland in Nijkerk, is de benoeming van Wijnand de Kruijff als de nieuwe CTO (Chief Transformation Officer) officieel bekendgemaakt. De Kruijff (52) zal per 1 juli in dienst treden als lid van het Bestuur en Raad van Bestuur.

Wijnand de Kruijff komt over van Nationale Nederlanden waar hij sinds 2017 werkzaam was als CIO & Integratie manager. Hij werkte in een verder verleden onder andere als Deputy CIO voor ING Direct, in binnen- en buitenland. In dezelfde vergadering werden ook nog 10 leden uit de ledenraad herbenoemd en traden 5 nieuwe leden toe.

Aansluitend op het formele deel van de vergadering vertelde transportondernemer Marcus Post (Daily Logistics Group en winnaar van de JongTLN Award) aan de zogenoemde ‘Tafel van TVM’ over de kostbare voorbereidingen van zijn bedrijf op een dreigend vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU. ''Zestig tot zeventig procent van onze handel gaat naar het Verenigd Koninkrijk, dus een gedegen voorbereiding op een Brexit is cruciaal”, aldus Post.

Ook Frans Cremers (Cremers Coolcare, tevens lid van de ledenraad) ging in het bijzijn van verder Arjan Bos (CEO van TVM), Martin Duvivier (voorzitter Raad van Commissarissen TVM) en presentatrice Marijke Roskam dieper in op de materie. Daarna vertelde Blockchain-deskundige Rutger van Zuidam over de onlangs gehouden Hackathon in Groningen, waar ook TVM met een eigen challenge (‘The future of Cargo Insurance’) aan deelnam. De bijeenkomst werd afgesloten met een foodfestival in de theaterzaal.