Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitnodiging webinar TVM en ING

TVM verzekeringen en ING gaan in gesprek over de aanleiding van het rapport en duikt in de belangrijkste conclusies. Daarna gaan we met transportondernemers in gesprek over hun inzichten, verwachtingen en strategische keuzes.

12 oktober 2021

In 2020 bleek dat door de impact van Covid-19 op tijd schakelen, zowel bij afschalen als bij opschalen cruciaal is in tijden van een crisis. Inmiddels trekt de economie weer aan, en voor bedrijven die hun operatie op orde hebben, dienen zich nu veel mooie kansen aan. Kansen om het bedrijf ook voor langere tijd op het goede spoor te zetten en te houden.

Tegelijkertijd constateren wij dat de complexiteit in de wereld om ons heen voor een steeds uitdagender speelveld voor transporteurs en logistieke dienstverleners zorgt.
Het chauffeurstekort is weer terug en de operatie wordt uitdagend door teruggekeerde congestie, capaciteitstekorten en fluctuerende transportvraag. De grote vraag is dan hoe ondernemers kunnen inspelen op de kansen in een sterk aantrekkende economie.
 
Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we dit jaar als onderwerp van de nieuwe sectorstudie gekozen hebben voor: “Het roer moet om. Focus op waardering voor de logistieke prestaties! “ 

Datum en tijd

Woensdag 3 november: 15.00 – 16.00 uur (online)

Het roer moet om!

Moderator Pauline de Wilde gaat met de initiatiefnemers van TVM verzekeringen en ING, Ronald Kuipers en Machiel Bode, in gesprek over de aanleiding van het rapport en duikt in de belangrijkste conclusies.

Daarna gaan we met transportondernemers in gesprek over hun inzichten, verwachtingen en strategische keuzes.

Aan tafel met

  • Christien Lycklama à Nijeholt van Hoekstra Logistiek
  • Menno Mulder van LV Shipping & Transport Group
  • Peter de Vries van SNEL Shared Logistics
  • Sylvester van de Logt van Seacon Logistics

Aanmelden

Kijkt en chat u woensdag 3 november met ons mee? Meld u aan via deze link en u ontvangt direct een bevestiging van uw aanmelding. Voorafgaand aan het webinar ontvangt u een persoonlijke kijklink. 

Meld u hier aan

webinar TVM en ING