Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM opnieuw verkozen tot beste dienstverlener 

Voor de derde keer is TVM verzekeringen door het zakelijke platform MT/Sprout uitgeroepen tot de beste dienstverlener in de categorie verzekeringen.

Hoge waarderingen

De eerste positie in de categorie verzekeringen is te danken aan de hoge waarderingen die TVM ontving op het gebied van klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Een eindresultaat en waardering waar we ontzettend trots op zijn.  
 
Zakelijke beslissers beoordeelden meer dan tweeduizend verschillende bedrijven op onder andere klantgerichtheid en kwaliteit van de uitvoering.

"Mooie erkenning en aanmoediging"

Michel Verwoest, CEO TVM verzekeringen: “Voor de derde keer in de MT1000 uitgeroepen worden als beste dienstverlener in de categorie verzekeringen is iets waar alle TVM’ers trots op mogen zijn. Elke dag zetten alle collega’s in al hun werkzaamheden onze leden centraal. Het is een mooie erkenning dat TVM ook in deze ranglijst hoog scoort op onder andere klantgerichtheid en excellente uitvoering. Dit is voor ons een aanmoediging om met onze specifieke kennis en betrokkenheid het verschil in onze dienstverlening voor onze leden in de sector te blijven maken. Zo maken we samen Nederland veiliger en duurzamer.”

De MT1000

De MT1000 is een speciale uitgave van MT/Sprout waarin de 1000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland worden bekend gemaakt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation. 

Bekijk op de site van MTSprout de lijst met de andere winnaars