TVM op beurs in Antwerpen

Leestijd 1 minuten

15 maart 2018

De afdeling scheepvaart is weer aanwezig op de Open Scheepvaartdagen in België. De beurs wordt gehouden aan de Rijnkaai 150 in Antwerpen. Zowel de Belgische makelaar Lecour & Co. als de Nederlandse buitendienstmedewerkers zijn hier aanwezig.

Bezoek 23, 24 en 25 maart onze gezamenlijke stand op de Open Scheepvaartdagen in Antwerpen. Locatie: Waagnatie, Rijnkaai 150. Standnummer 209

De ‘OSD’ begonnen in 1986 als een kleine braderie op het eilandje aan de Nassaustraat in Antwerpen. Het doel was om het Rijn- en binnenvaartmuseum meer onder te aandacht te brengen en geld in te zamelen voor het onderhoud van de museumschepen. Inmiddels is het een volwaardige vakbeurs voor de binnenvaart, met jaarlijks rond de 5000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Op de beurs zijn zo’n 150 stands van bedrijven die aan de binnenvaart zijn gelieerd. Dat gaat van onderhoud tot onderwijs en van nieuwbouw tot verzekeringen. De afdeling scheepvaart van TVM is één van de vaste standhouders op deze beurs, die zich kenmerkt door een goede mix van inhoudelijkheid en ontspanning.

Voor meer informatie: www.osd-antwerpen.be.