Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM en Schadegarant gaan samenwerken

Vanaf 1 september 2019 worden schades via het netwerk Schadegarant verwerkt.

30 augustus 2019

TVM verzekeringen treedt per 1 september 2019 toe tot de stichting Schadegarant. Vanaf dat moment zal TVM binnenkomende personen- en bestelautoschades verwerken via het netwerk en proces van Schadegarant voor de schadestroom waarover tussen TVM en herstellers afspraken zijn gemaakt.

Veilig herstel en kwaliteit

Door dit samenwerkingsverband verwacht TVM (ondanks een toename van complexiteit aan voertuigen) veilig herstel en kwaliteit in de toekomst te kunnen blijven waarborgen. Het Schadegarant-netwerk van herstellers is aanzienlijk groter dan het huidige TVM herstelnetwerk en bestaat naast universele schadeherstellers ook uit dealerbedrijven. Dit betekent dat er altijd een goed gekwalificeerde hersteller in de buurt is gevestigd.

Verder volgt Schadegarant de technologische ontwikkelingen op de voet en worden schadeherstelpartners geselecteerd op deze kwalificaties. Hier worden ook aantoonbaar controles op uitgevoerd.

Voordelen op gebied van efficiency

Gezien de goede ervaringen die TVM al heeft met het afhandelen van ruitschades via Glasgarant, is de uitbreiding naar Schadegarant een logische stap. Door de netwerken en gestroomlijnde processen van Schadegarant en Glasgarant en de daaruit voortvloeiende hoge klanttevredenheid, verwachten we voor u als onze relatie een goede stap te zetten met deze aansluiting.