Overslaan en naar de inhoud gaan

Succesvolle teruggave-actie

Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water ontvingen het afgelopen jaar een cheque van TVM. In totaal gaf TVM 10 miljoen euro premie terug aan de sector als steun in de rug in deze onzekere tijden. Heeft u uw cheque nog niet geactiveerd? Dit is nog mogelijk tot en met 31 december 2021.

16 december 2021

Wij zijn TVM. Opgericht als coöperatie. Bij ons gaat het niet om het behalen van zoveel mogelijk winst, maar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Samen voor een gezonde toekomst van onze sector.

De uitbraak van het coronavirus heeft ook de logistiek- en transportsector hard geraakt. In totaal gaf TVM om die reden in 2021 10 miljoen euro premie terug aan de sector, als steun in de rug in deze onzekere tijden. Hiermee wil TVM als coöperatieve verzekeraar voor Logistiek en Transport een wezenlijke bijdrage leveren aan de sector.

Ondanks de coronamaatregelen konden accountmanagers van TVM veel cheques persoonlijk overhandigen. Lees hier meer over deze actie en krijg antwoord op veelgestelde vragen.

Heeft u uw cheque nog niet geactiveerd? Dit kan nog tot 31 december 2021 via:

www.tvm.nl/teruggave-actie-2020