TVM geeft 10 miljoen euro aan klanten

De uitbraak van het coronavirus heeft ook de logistiek- en transportsector hard geraakt. TVM geeft om die reden 10 miljoen euro premie terug aan haar Nederlandse zakelijke klanten. Lees hier hoe deze actie werkt en krijg antwoord op veelgestelde vragen.

kantoor tvm

10 miljoen euro terug aan premie

Wij zijn TVM. Opgericht als coöperatie. Vanuit haar coöperatieve achtergrond en op basis van een sterke solvabiliteit geeft TVM - in een tijd dat de sector het lastig heeft door corona - eenmalig een bedrag van 10 miljoen euro aan premie terug aan Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water.

Voorwaarden actie Gezonde Toekomst (PDF)

Arjan Bos, CEO van TVM verzekeringen, over de actie:

,,TVM is een coöperatie. Ooit opgericht door leden voor leden. Die verbondenheid met onze leden voelen we binnen alle geledingen van onze organisatie nog steeds ontzettend sterk. Ook in een periode dat veel van onze klanten te maken hebben met de negatieve gevolgen van de corona-pandemie willen we er voor hen zijn, onder het motto ‘samen staan we sterker’. Als coöperatie streven we niet naar winstmaximalisatie. Onze klanten maximaal ontzorgen, dat is onze missie.”

Zie ook de video hieronder voor een korte toelichting van Arjan Bos, CEO van TVM verzekeringen, op de actie.

,,Veel van onze klanten zijn getroffen door de coronacrisis. Transport ten behoeve van bijvoorbeeld horeca, planten en bloemen, evenementen en auto-industrie en ook de binnenvaart heeft te maken gehad met acute vraaguitval en sterk teruglopende omzet. Wij vinden dat het bij TVM past om onze zakelijke klanten te steunen. Onze klanten zijn er niet voor ons, wij zijn er voor onze klanten. Op deze manier werken we samen aan een gezonde toekomst van onze sector.”