Nieuws van Bumper

Leestijd 2 minuten

25 juli 2022

Bumper is de digitale oplossing die helpt schades eenvoudig te registreren, administratie makkelijker te maken en te beheren. Bumper is een initiatief van TVM.

We vertellen u graag meer over de nieuwste onderdelen van Bumper

Het is nu mogelijk om in 7 verschillende talen schades te melden. En voor gebruikers van COMTO en AddSecure is het schade melden nog makkelijker geworden.

Veilig op weg, minder schade

Schade is onvermijdelijk. Maar wanneer u tijdens transport schade oploopt, wilt u snel weer verder rijden. Ontdek hoe Bumper Schade daarbij helpt. Door het schademeldingsproces makkelijker en overzichtelijker te maken, zijn zowel uw chauffeurs als u sneller klaar. Tijd is tenslotte geld.

Schademelden in 7 verschillende talen

Met Bumper kunnen uw chauffeurs nu in 7 talen schade melden. Zo kunnen anderstalige partijen Bumper ook makkelijk gebruiken. Bumper spreekt Engels, Duits, Nederlands, Frans, Spaans, Pools en nu ook Deens. Handig toch?

Ook schademelden met Bumper in COMTO en AddSecure

Gebruikt u Comto of AddSecure? Bumper is nu ook te gebruiken in deze app of boordcomputer. Hierdoor kunnen chauffeurs nog makkelijker schademelden.

Dag schadeformulier. Hallo Bumper!

Bumper maakt veel mogelijk. Schade kan namelijk gemeld worden door chauffeurs via hun telefoons, maar ook door hun wagenparkbeheerders via het Bumper-dashboard. Of het nu eenzijdige of meerzijdige incidenten zijn. In 5 simpele stappen doorloopt de chauffeur de schademelding, registreert hij zijn locatie door zijn GPS locatie te delen en maakt hij direct foto’s van de schade en de situatie. 

Aan de slag

Wil u beginnen met Bumper? Met een paar simpele stappen implementeert u Bumper in uw organisatie. Zodat uw chauffeurs veiliger en slimmer de weg op kunnen. Kijk op bumper.nl/aanboord en ontdek het zelf.

Meer weten?

Blijf op de hoogte van het nieuws van Bumper via de Bumper nieuwsbrief.