Faillissement aangevraagd voor verzekeraar City Insurance

Leestijd 1 minuten

26 oktober 2021

Maakt u gebruik van Roemeense charters*? Wees dan extra alert op de verzekering van deze charters. De toezichthouder van Roemeense verzekeraar SAR City Insurance S.A. (‘City Insurance’) heeft de verzekeringsvergunning afgenomen en er is een faillissementsprocedure gestart. City Insurance verzekerde vooral Roemeense transporteurs. 

 Uw Roemeense charters kunnen bij City Insurance verzekerd zijn (geweest) en daardoor nu onverzekerd of minder goed verzekerd rondrijden.

Check de verzekering

Wij raden u aan om bij uw Roemeense charters te vragen of zij verzekerd zijn bij City Insurance. Als dat zo is, dan moeten uw charters zo snel mogelijk een nieuwe verzekering afsluiten.

TVM international desk kan helpen

De medewerkers van onze afdeling International Desk helpen u en uw (Roemeense) charters graag bij het vinden van een nieuwe verzekeraar voor uw charters. Zij brengen uw charters graag in contact met een Roemeense tussenpersoon. Neem daarvoor contact met ons op via sales@tvm.eu

*Roemeense charters = transporteurs met verblijf in Roemenië die zich met hun trekker uitlenen aan transportondernemingen om trailers te transporteren.