Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijdrage TVM foundation voor jeugdhonk in Kuinre

Vanuit de TVM foundation is 5000 euro beschikbaar gesteld als bijdrage voor het nieuwe jeugdhonk in het Overijsselse Kuinre.

13 april 2019

Vanuit de TVM foundation is 5000 euro beschikbaar gesteld als bijdrage voor het nieuwe jeugdhonk in het Overijsselse Kuinre. Namens de foundation overhandigde bestuurslid Jolanda Metselaar een speciale cheque aan Ruud van den Hengel van stichting Jeugdhonk Kuinre en Thijs Bouma, medewerker van TVM relatie Jan Krediet Transport in Steenwijk. Hij deed een aanvraag voor het nieuwe jeugdhonk bij de TVM foundation.

De stichting Jeugdhonk Kuinre is opgericht in 1998 met als doel het organiseren van activiteiten voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar. Ook voor de doelgroep voor boven de 16 jaar worden activiteiten georganiseerd. Doorgaans is het Jeugdhonk ’t Strandhuus iedere vrijdagavond geopend voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar. De jeugdige bezoekers organiseren samen met het bestuur activiteiten als lampion maken, slaapfeestjes, casinoavonden en nog meer. Op deze manier wordt voorkomen dat jongeren in dit dorp verveeld rondhangen en overlast veroorzaken.

Meer informatie: www.facebook.com/jeugdhonkstrandhuus/ 

jeugdhonk in het Overijsselse Kuinre