Overslaan en naar de inhoud gaan

Net dat stapje extra?

TVM & snel weer op weg

Ik ben voor!

Bij schade wilt u zo min mogelijk last hebben van stilstand, administratie en kosten. Wij helpen u snel weer op weg. Dat merkte Erwin Jacobs, directeur wagenpark Oegema Transport, toen een bijzondere lading werd gestolen. Wij keken verder dan de aansprakelijkheidsvraag en spoorden de gestolen vracht op. Samen zetten wij nét dat stapje extra. Bent u ook voor?

snel weer op weg

We zijn er voor u. Van melding tot en met het voorkomen van risico

Met digitale innovatie creëren we een toegankelijk online platform dat schadeafhandeling gemakkelijk en inzichtelijk maakt. Naast online gemak bieden we doeltreffende service en zetten we net dat stapje extra. Want wij weten hoe belangrijk het is om als transporteur de lading af te leveren zoals is afgesproken. Vanaf melding tot herstel en het voorkomen in de toekomst, zijn we er voor u.

Online schade melden met Bumper

De chauffeur kan schade in een handomdraai melden met Bumper op de smartphone. Deze meldingen komen direct bij de wagenparkbeheerder binnen. Dus ook schades onder het eigen risico. De wagenparkbeheerder bepaalt of de melding wordt doorgestuurd naar de verzekeraar. Bumper maakt schades inzichtelijk. Zo kunt u voorkomen dat hetzelfde incident nog een keer gebeurt.

Mijn TVM

Met Mijn TVM beheert u uw wagenpark, zo kunt u direct schades melden, uw nota’s inzien of uw polissen downloaden. Verder heeft u direct inzicht in de status van de schade.

Erwin Jacobs van Oegema vertelt hoe TVM hielp bij een vermiste lading

“TVM stelt zich echt op als partner”. Onze klant Oegema Transport neemt contact met ons op. Een zeer waardevolle lading is in Parijs vermist. TVM stelt alles in het werk om de lading terug te krijgen. Hoe? Erwin Jacobs, directeur wagenpark van Oegema Transport vertelt meer

TVM assistance

Bij schade is hulp ter plaatse enorm belangrijk. Daarom staat ons team van specialisten dag en nacht voor u klaar. Is er acute medische zorg nodig? Dan belt u eerst 112. Daarna belt u met TVM assistance via +31 (0)528 29 29 11. Wij helpen u dan weer veilig op weg. Niet alleen als het gaat om de vrachtwagen, we dragen ook zorg voor de chauffeur, de lading of bijvoorbeeld betalingsgaranties in het buitenland.

TVM schadeservice

Bij schade wilt u niet te lang stilstaan. Onze schadeservice helpt u snel weer veilig op weg. Van reparatie door een erkend schadeherstelbedrijf in de buurt tot vervangend vervoer en haal- en brengservice.