Overslaan en naar de inhoud gaan

Duurzaam

Duurzaamheid is een belangrijk thema in de wereld van Logistiek en Transport. TVM is partner van MVO Nederland, de nationale kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Als coöperatie heeft TVM een lange termijn visie, waarbij duurzaamheid belangrijk is. Wij streven naar een duurzame partnerrelatie, waarbij we maar één doel hebben: onze klanten snel en veilig weer op weg helpen.

Zero emissie

Met het klimaatakkoord wordt de duurzame wet- en regelgeving voor transport steeds verder aangescherpt. Het doel: volledig emissievrije steden in 2050. Sinds januari 2022 mogen vrachtwagens met emissieklasse 5 of lager al niet meer door verschillende milieuzones rijden en vanaf 2025 kunt u dus de eerste zero emissie zones tegenkomen in Nederland. Door het informeren en verzekeren van voertuigen met alternatieve aandrijvingen maken we het onze leden mogelijk op tijd mee te bewegen naar een duurzaam transport. Via deze pagina houden we u op de hoogte en delen we graag onze kennis om u te helpen in elke stap.

Lees meer over zero emissie

Sponsoring

Transportveiligheid staat hoog in het vaandel bij TVM verzekeringen. De sponsorinvesteringen richten zich daarom voornamelijk op het veiliger maken van het vrachttransport over weg en water. Ook sponsort TVM een aantal initiatieven op het gebied van cultuur en maatschappelijke betrokkenheid. Omdat we als coöperatie ons betrokken voelen bij onze leden én onze omgeving. Daarom heeft TVM vanwege haar 50-jarig jubileum op 6 december 2012 de TVM foundation opgericht. Met deze stichting wil TVM bijdragen aan een duurzame verbetering van de maatschappelijke, sociaaleconomische omgeving in Nederland.

Lees meer over TVM foundation