Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijfsauto verzekeren

Op zoek naar een betrouwbare bedrijfsautoverzekering? Bij TVM begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bedrijfsvoertuigen goed te verzekeren. Heeft u een bedrijf met maximaal 5 voertuigen, dan helpt de Ondernemersdesk u met de keuze voor de juiste verzekering van uw bedrijfsauto.

Persoonlijk advies om bedrijfsauto's te verzekeren 

Onze bedrijfsautoverzekeringen bieden uitgebreide dekking tegen verschillende risico's. Of het nu gaat om schade als gevolg van een ongeval, diefstal, brand of vandalisme, u kunt erop vertrouwen dat uw bedrijfsvoertuigen optimaal beschermd zijn. Wij bieden maatwerkverzekeringen aan die aansluiten bij uw specifieke behoeften. U krijgt een persoonlijk advies van één van de deskundige medewerkers van de Ondernemersdesk.

Bij schade goed en snel geholpen

In geval van schade kunt u rekenen op onze professionele en efficiënte afhandeling van uw schadeclaim. U wilt natuurlijk niet lang stilstaan en tijd is kostbaar voor uw bedrijf. We helpen u snel weer op weg.

Neem geen risico met uw bedrijfsvoertuigen en bescherm uw investering. Kies voor een TVM-bedrijfsautoverzekering. U kunt makkelijk een premie berekenen voor een vrachtwagenverzekering en voor een bestelwagenverzekering. 

Bedrijfsautoverzekering? De Ondernemersdesk

Ook kunt u contact met het team van de Ondernemersdesk opnemen voor een vrijblijvende offerte. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om u te helpen de juiste verzekeringsoplossing te vinden die past bij uw bedrijf en uw budget.