Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is Bumper?

Bumper is de digitale oplossing die helpt schades eenvoudig te registreren en analyseren zodat u concrete acties kunt plannen. Bumper helpt om de schades inzichtelijk te maken en geeft tips, inzichten en advies om deze schade te verminderen. Met het krachtige dashboard en de ondersteuning van Bumper en TVM kunt u als ondernemer uw bedrijfsdoelen bereiken, de veiligheid verbeteren en operationele processen optimaliseren. Het biedt een complete benadering om uw bedrijf veiliger en succesvoller te maken.

 

Hoe werkt Bumper?

Tips, inzichten en advies

Met Bumper melden chauffeurs of wagenparkbeheerders eenvoudig schade via hun smartphone of (boord)computer. Deze meldingen zijn direct zichtbaar in uw Bumper omgeving. Indien gewenst, kan de schade direct door gestuurd worden naar uw verzekeraar of hersteller. Door alle schades te registreren kan Bumper u tips, inzichten en advies geven om schade te verminderen.

Bovendien kunt u schade melden verschillende talen waardoor de informatie begrijpelijk is voor zowel u als de chauffeurs. Schade voorkomen is beter dan repareren.

Maak kennis met Bumper

Wat kunt u doen in Bumper?

  • Schade meldenChauffeurs melden hun schade gemakkelijk via hun telefoon of (boord)computer. Door deze efficiënte flow hoeft u niet meer te wachten op schadeformulieren, foto’s of schade locaties. 
  • Bumper Schade. Bumper geeft een duidelijk inzicht en overzicht van al uw schades binnen de organisatie. Vervolgens geven we inzichten op basis van uw geregistreerde schades die u kunt meenemen om schades te voorkomen.
  • Bumper Vloot. Onder vloot verstaan verstaan we zowel de chauffeurs als uw wagenpark. Inzicht in schade is de eerste stap. Wij laten u in Bumper Vloot zien hoe de prestaties zijn van chauffeurs én uw wagenpark. Door de kentekens te koppelen aan TVM hoeft u mutaties niet meer zelf bij te houden.
  • Bumper Analyse Dashoard. Bumper stelt je in staat om op een overzichtelijke manier al je geregistreerde schades te analyseren. Denk aan het aantal schades per maand, tijdstip, kenteken, chauffeur en afdeling. Met deze waardevolle gegevens kan je op basis van feiten verantwoorde beslissingen nemen en (proactief) bijsturen als je ziet dat er een betere weg is.
  • Bumper Opleidingen. Heb je via Bumper Analyse inzicht gekregen in jullie veelvoorkomende schades? Dan kan je de chauffeurs hierin coachen met Bumper Opleidingen. Bumper Opleidingen is een nieuwe preventie module binnen het Bumper platform. Het doel van Bumper Opleidingen is om bewustzijn te creëren bij chauffeurs rondom verschillende preventie thema’s met zogeheten microlearning modules.

Meer weten?

Benieuwd wat Bumper voor u kan betekenen? Neem contact op met uw accountmanager of adviseur voor meer informatie of direct het Bumper team via dit contactformulier; 

Contactaanvraag Bumper team

Lees meer over Bumper

  • In 5 vragen meer over Bumper . Thomas van Noort, manager business development, vertelt in vijf vragen meer over Bumper en waarom zou iedereen Bumper aan boord moeten hebben.
  • Bumper biedt ons efficiencyvoordelen . Lees het interview met Erik Nagel en Jaap van Vliet van Transportbedrijf R. Nagel dat nauw betrokken is bij de ontwikkeling van Bumper.
  • TVM en Mendix transformeren schadeproces . Samen met Mendix transformeert TVM het schadeproces voor transportbedrijven met de innovatieve applicatie ‘Bumper’. Wagenparkbeheerders krijgen dankzij de app een duidelijk overzicht van alle schades, die ze als dit nodig is, direct door kunnen zetten naar de verzekeraar. 
  • Bumper introductie . In de TVM Actueel van juli 2020 besteedden we ruimschoots aandacht aan de ontwikkeling van Bumper, de digitale oplossing van TVM voor schaderegistratie. Lees hier het eerste interview.