Werkmaterieel­verzekering

Met de TVM werkmaterieelverzekering achter u, weet u dat u verzekerd bent van alle mogelijke hulp als u een keer schade heeft. Dat geeft zekerheid.

Ik wil een werkmaterieelverzekering

Het aanschaffen van werkmaterieel is een grote investering. Met de TVM werkmaterieelverzekering verzekert u de gevolgen van schade aan het materiaal en eventuele letselschade aan anderen. U kunt vertrouwen op een complete dekking die de risico’s rond uw werkmaterieel verzekert.

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Altijd gaat het goed en net dat ene moment krijgt u schade en dat door een mankement aan het materiaal. Bij de TVM werkmaterieelverzekering is deze schade tot en met vijf jaar meeverzekerd op casco-uitgebreid.

Voor eigen rijders en bedrijven met maximaal 5 vrachtwagens hebben wij een speciaal pakket samengesteld, het Transportondernemerspakket

 

Uw bedrijf is het afgelopen jaar gegroeid en u heeft geïnvesteerd in extra werkmaterieel. Dat koopt u tweedehands omdat u uw investering zo laag mogelijk wilt houden. En dan breekt er brand uit in de loods met dit materieel. Weg is uw investering.

Maar u heeft een Werkmaterieelverzekering van TVM. De aanschafwaarde van uw werkmaterieel wordt vergoed en bij totaal verlies heeft u geen eigen risico.

Met veel materiaal in beweging wordt het risico op een ongeluk groter. Uw werknemer rijdt bijvoorbeeld met een heftruck een stelling omver. Een pallet met goederen komt hierdoor op de heftruck terecht.

Met de TVM werkmaterieelverzekering heeft u als verzekeringnemer dekking voor alle herstelkosten. Ook als dergelijke schades aan uw werkmaterieel worden veroorzaakt door uw eigen medewerkers.

Voordelen van de TVM werkmaterieelverzekering

Complete dekking

Met de Werkmaterieelverzekering zijn de schade aan de andere partij (aansprakelijkheid), uw werkmaterieel (casco), letsel van de chauffeur (schadeverzekering inzittenden) en een eventueel geschil met de andere partij (rechtsbijstand) allemaal verzekerd. En de dekking biedt ook zekerheid bij schade aan andere zaken die van u zijn.

Gunstige waarderegeling bij schade aan uw materieel

Wij hanteren een zeer gunstige waarderegeling op basis van de verzekerde som. Dit is de nieuwwaarde voor nieuw materieel of de aanschafwaarde bij gebruikt materieel.

Maatwerk verzekering

Verzeker de gevolgen die voor u van belang zijn. Zo kunt u uw wettelijke aansprakelijkheid, maar ook de schade aan het materieel (casco) van ‘standaard’ tot ‘uitgebreid’ verzekeren.

Op uw polis leest u welke voorwaarden u heeft.

Geen eigen risico bij totaal verlies

Bij totaal verlies van uw werkmaterieel komt het eigen risico te vervallen.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

7,8

Dit vinden klanten van TVM verzekeringen

90% van de klanten beveelt TVM verzekeringen aan.

Meer weten over deze verzekering
Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Eén verzamelpolis met al het verzekerde Werk­materieel
  • Online uw verzekeringen beheren met mijn TVM
  • 24/7 schade melden