Transport­aansprakelijkheid

Op maat verzekerd voor uw aansprakelijkheid voor eventuele schade aan de goederen die u vervoert.

Ik wil een verzekering op maat

U bent als vervoerder verantwoordelijk voor de goederen die u vervoert. Als er schade aan die goederen ontstaat, bent u vaak aansprakelijk. Met de TVM transport­aansprakelijkheids­verzekering bent u hiervoor verzekerd. Deze verzekering kunt u helemaal aanpassen aan de behoefte van uw bedrijf tegen een scherpe premie.

 

Het kan maar zo zijn dat uw chauffeur de vervoerde goederen niet, of beschadigd, aflevert en u daar als vervoerder, al dan niet terecht, op wordt aangesproken. Een vervoerders­aansprakelijkheidsverzekering van TVM neemt in dat geval de honneurs waar richting uw opdrachtgever en regelt/vergoedt datgene waarvoor u volgens de vervoerscondities (AVC/CMR, etc.)  aansprakelijk bent.

Voor eigen rijders hebben wij speciaal het Eigen Rijder Pakket samengesteld. Voor bedrijven met 2 tot maximaal 5 vrachtwagens hebben wij het Transportondernemerspakket

Terwijl uw chauffeur geniet van zijn lunch in het chauffeurscafé wordt het zeil van zijn trailer opengesneden en wordt een deel van de kostbare lading overgeheveld in een bestelauto. En dat op klaarlichte dag!

U bent aansprakelijk voor de gestolen lading. Met de Transportaansprakelijkheids­verzekering van TVM bent u hiervoor verzekerd.

Voor uw klanten vervoert u niet alleen de goederen, u neemt ook het hele stuk physical distribution op u. Van het verpakken van de orders tot de facturering. Dat brengt extra risico met zich mee. Met de Transportaansprakelijkheidsverzekering van TVM achter u, staat u sterker in geval van schade.

Voor grote transportondernemers met meer dan twintig vrachtwagens hebben wij een speciaal pakket samengesteld: het Logistieke dienstenpakket.

Voordelen van de TVM transport­aansprakelijkheids­verzekering

Voor alle soorten goederen

Het maakt niet uit of u stukgoed, koel-/vries- of bulkgoederen vervoert, ze vallen onder de dekking van onze Transportaansprakelijkheids­verzekering. Afhankelijk van uw bedrijf kunt u ook kiezen voor de uitgebreide verzekeringsmogelijkheden voor koel-/vries-, tank-/bulkvervoer.

Maatwerk

Naast een uitstekende basis (o.a. opvolgend vervoer, limietdoorbreking) kunt u de Transportaansprakelijkheids­verzekering uitbreiden met een dekking tegen risico’s die voor uw bedrijf relevant zijn, zoals uitbesteed vervoer en cabotagevervoer. Physical distribution en douanerechten kunt u eventueel via onze Logistieke Dienstenpakket meeverzekeren. De opslag particuliere boedels kunt u via onze All-in Verhuizerspolis afsluiten.

En u heeft keuze tussen een verzekering op basis van omzet of per kenteken.

Eigen regels TVM bij ladingdiefstal

TVM heeft duidelijke regels rondom de beveiliging van uw voertuig ter voorkoming van ladingdiefstal.
Hierbij willen we voorkomen dat u bij diefstal voor verrassingen komt te staan.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

7,8

Dit vinden klanten van TVM verzekeringen

90% van de klanten beveelt TVM verzekeringen aan.

Meer weten over deze verzekering
Voordelen van verzekeren bij TVM
  • TVM is specialist in transport
  • Online uw verzekeringen beheren met mijn TVM
  • 24/7 schade melden

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.