Bestelautoverzekering

U bent altijd op pad voor uw bedrijf, dan is het fijn om een goede bestelauto­verzekering te hebben. Van TVM, want die is voor u op maat gemaakt.

Ik wil mijn bestelauto verzekeren

Zorgeloos op weg met uw bestelauto. Dat kan met de TVM bestelautoverzekering. Een maatwerk verzekering die uw risico’s als ondernemer uitstekend afdekt en die u kunt aanpassen op uw situatie. Van schade aan de auto tot rechtsbijstand wanneer u er met de andere partij niet uitkomt.

Voordelen van de TVM bestelautoverzekering

Maatwerk

Of u nu een eenmanszaak heeft met één bestelbus of een bedrijf met wel 50 bestelbussen, wij hebben de verzekering die bij uw bedrijf past. Want onze Bestelautoverzekering is maatwerk.

Uitstekende hulpverlening

Toch een keer schade? Wij hebben een uitstekende hulpverleningsregeling. Als u een tijdelijk vervangende bestelauto regelt, dan loopt de TVM bestelautoverzekering door. En als het nodig is, vervangen wij uw autopapieren.

Overzichtelijk

U ontvangt één verzamelpolis waarop al uw verzekerde bestelauto’s staan.
En de groene kaart is de hele contracttermijn van uw verzekering geldig. Bij meerjarige contracten hoeft u de groene kaart niet ieder jaar te vervangen.

Lage premie

Wij willen de premie voor u zo laag mogelijk houden. Dat doen we door bijvoorbeeld de kosten van vandalisme te verzekeren zonder verval van uw no-claim korting. Jonge chauffeurs betalen bij ons geen extra hoog eigen risico.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

7,7

Dit vinden klanten van TVM verzekeringen

92% van de klanten beveelt TVM verzekeringen aan.

Meer weten over deze verzekering
Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Online uw verzekeringen beheren met mijn TVM
  • 24/7 schade melden
  • Uitstekende hulp­verleningsregeling