Collectieve ongevallenverzekering

Bied uw medewerkers extra zekerheid met de Collectieve ongevallenverzekering van TVM. Dan gaat iedereen met een veilig gevoel de weg op.

Ik wil een adviesgesprek

 

De Collectieve ongevallenverzekering is een verzekering die u als werkgever afsluit voor uw medewerkers. In de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen is bepaald dat een werkgever verplicht is om een collectieve ongevallenverzekering af te sluiten.

Er vindt een afschuwelijk ongeluk plaats waarbij één van uw medewerkers komt te overlijden. U heeft uw handen vol aan de emoties van familie en collega’s. Dan is het goed om te weten dat u een TVM collectieve ongevallenverzekering heeft, die zorgt dat de familie niet zonder middelen achter blijft.

Voordelen van de TVM collectieve ongevallenverzekering

Voldoet aan CAO-eis

De Collectieve ongevallenverzekering geeft uw medewerkers recht op een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval. Onze Collectieve ongevallenverzekering voldoet aan de eisen die in de CAO voor het beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen staan.

Extra

De Collectieve ongevallenverzekering geldt 24 uur per dag in alle landen van de wereld, ook buiten werktijd.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

Meer weten over deze verzekering
Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Voldoet aan CAO-eis
  • Online uw verzekeringen beheren met mijn TVM
  • Ook voor medewerkers die nog geen volledig jaar bij u werken
  • 24/7 schade melden