#appmoment

Waar we ook zijn, met een telefoon is iedereen altijd dichtbij. Achter het stuur kan dat tot gevaarlijke situaties leiden. Laten we samen telefoongebruik achter het stuur terugdringen. Pak je #APPMOMENT.

Pak je #APPMOMENT

Laten we samen telefoongebruik achter het stuur terugdringen. Elkaar bereiken op momenten dat dat kan. En daar goede afspraken over maken. Zo zorgen we ervoor dat het telefoongebruik achter het stuur minder wordt. We geven u praktische en preventieve oplossingen die zorgen voor minder schade en meer veiligheid op de weg. Onze risico- en preventiespecialisten helpen u er graag bij. Lees meer op de volgende pagina’s. Of maak direct een afspraak met een preventieadviseur.

Veilig onderweg in uw organisatie: download hier het promotiemateriaal

We helpen u graag om ook binnen uw onderneming aandacht te vragen voor het telefoongebruik onderweg. Hiervoor hebben we bijvoorbeeld een presentatie, intranetbericht en posters gemaakt om uw medewerkers (chauffeurs, maar ook planners) steeds te blijven herinneren. 

Vraag hier het promotiemateriaal aan

BIGtruck Podcast 

In de BIGtruck Podcast praten Wim Brons en Iep van der Meer over de nieuwe DAF, maar vooral over de Code 95 en over de vakbekwaamheid in het algemeen. Gesprekspartners zijn Lex Wierks en Ed Postma van TVM Verzekeringen.

Luister vanaf minuut 32.20 over appmomenten in de vrachtwagen

Een dag op pad met preventie adviseur André Schilder

RTL Transportwereld liep een dagje mee met André Schilder, onze ervaren adviseur Preventie en Risicobeheer. André vertelt met passie over zijn werk. En ook het bewust kiezen van een #appmoment onderweg komt ter sprake. Uitgezonden op 28 maart 2021.