Overslaan en naar de inhoud gaan

#appmoment

Waar we ook zijn, met een telefoon is iedereen altijd dichtbij. Achter het stuur kan dat tot gevaarlijke situaties leiden. Probeer dus het gebruik van de telefoon achter het stuur te verminderen. Kies de momenten dat je bereikbaar bent en zet je telefoon op stil als je onderweg bent. Pak je #APPMOMENT.

Pak je #APPMOMENT

Laten we samen telefoongebruik achter het stuur terugdringen. Elkaar bereiken op momenten dat dat kan. En daar goede afspraken over maken. Zo zorgen we ervoor dat het telefoongebruik achter het stuur minder wordt. We geven u praktische en preventieve oplossingen die zorgen voor minder schade en meer veiligheid op de weg. Onze risico- en preventiespecialisten helpen u er graag bij. Lees meer op de volgende pagina’s. Of maak direct een afspraak met een preventieadviseur.

BIGtruck Podcast 

In de BIGtruck Podcast praten Wim Brons en Iep van der Meer over de nieuwe DAF, maar vooral over de Code 95 en over de vakbekwaamheid in het algemeen. Gesprekspartners zijn Lex Wierks en Ed Postma van TVM Verzekeringen.

Luister vanaf minuut 32.20 over appmomenten in de vrachtwagen

Een dag op pad met preventie adviseur André Schilder

RTL Transportwereld liep een dagje mee met André Schilder, onze ervaren adviseur Preventie en Risicobeheer. André vertelt met passie over zijn werk. En ook het bewust kiezen van een #appmoment onderweg komt ter sprake. Uitgezonden op 28 maart 2021.