Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM beste dienstverlener van 2020

TVM verzekeringen is in de prijzen gevallen. De gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water, is  door het zakelijk platform MT/Sprout uitgeroepen tot beste dienstverlener in de categorie verzekeringen in 2020.

17 december 2020

TVM verzekeringen is in de prijzen gevallen. De gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water, is  door het zakelijk platform MT/Sprout uitgeroepen tot beste dienstverlener in de categorie verzekeringen in 2020.

Zakelijke beslissers beoordeelden meer dan tweeduizend verschillende bedrijven op klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van de uitvoering. TVM kwam in de categorie verzekeringen als beste naar boven. 

MT/Sprout vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners zij graag zaken doen. In totaal beoordeelden 5.665 respondenten 2.042 verschillende bedrijven op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar. In de overall ranking met meer dan tweeduizend bedrijven bezet TVM plek 31.

Zie deze link voor de volledige lijst.