Overslaan en naar de inhoud gaan

MFC It Joo ontvangt donatie

Om bij te kunnen dragen aan een duurzame verwarmingsinstallatie voor multi-functioneel-centrum IT Joo in het Friese Oudega (SWF) heeft TVM foundation een cheque aangeboden aan het bestuur van het centrum. 

27 april 2019

Om bij te kunnen dragen aan een duurzame verwarmingsinstallatie voor multi-functioneel-centrum IT Joo in het Friese Oudega (SWF) heeft CDA-senator en voorzitter van de TVM foundation Joop Atsma een cheque van 5000 euro aangeboden aan het bestuur van het centrum. 

IT Joo speelt in de driehoek Sneek-Bolsward-Workum een belangrijke rol als onderdak voor het rijke verenigingsleven in Oudega (SWF) en omliggende dorpen. Christien Lycklama a Nijeholt van Hoekstra Transport in Sneek attendeerde de Foundation op de enorme uitdaging waar IT Joo voor staat. De huidige verwarmingsinstallatie van ruim 35 jaar oud dreigt het te begeven, waardoor er voor de komende winter enorme problemen kunnen gaan ontstaan voor het centrum waar jaarlijks 800 inwoners uit Oudega, Idzega en Sandfirden komen sporten of actief zijn in culturele verenigingen.

Met de bijdrage van de TVM foundation en andere schenkingen kan een duurzame installatie worden aangelegd, waarmee ook nog eens op energiekosten wordt bespaard. Het dorpshuis heeft tot nu toe al 7500 m3 gas bespaard door dit nieuwe energiezuinige CV-systeem. 

Meer informatie: www.itjoo.nl 

MFC It Joo | tvm verzekeringen foundation