Kom je ook theezetten met een vrachtwagen?

Leestijd 1 minuten

10 september 2021

Op 25 september vindt de finaledag van het NK Veiligste Chauffeur plaats. Het NK is een onderdeel van de TVM Awards. Op het TT Circuit gaan 25 finalisten met elkaar de strijd aan. Naast de finale is er een compleet programma voor jong en oud. Zo kunt u een kijkje achter de schermen nemen tijdens de rondleiding op het TT Circuit, oefenen in een simulator of bijvoorbeeld uw ogen op laten meten! 

Ook kunt u meedoen (met een groot rijbewijs) aan de populaire '#teabagchallenge'. We richten er op het TT Circuit in Assen een speciaal parcours voor in. Erg leuk maar vooral een sterk staaltje stuurmanskunst. Want manoeuvreren met een vrachtwagen brengt grote verantwoordelijkheden en risico's met zich mee. Wit u erbij zijn of/en laten zien dat u kunt manoeuvreren als de beste? Stuur dan een mail naar awards@tvmawards.nl

Bent u transportondernemer en wilt u met ons kijken naar wat in uw bedrijf linksom anders moet, of rechtsom beter kan? Plan een uurtje voor de zaak met een van onze preventie- en risicospecialisten op tvm.nl/preventie .