Help ons verbeteren

Leestijd 2 minuten

25 juni 2019

In het TVM klantenpanel vragen wij uw mening over onderwerpen die voor u relevant zijn. Zoals de rol van TVM in actuele zaken (bijvoorbeeld Brexit), de communicatie die u van TVM ontvangt of de dienstverlening op het gebied van risicomanagement, preventie en transport. De uitkomsten van de onderzoeken helpen TVM bij het maken van (strategische) keuzes.

Alle directe zakelijke klanten nodigen we uit om ons te helpen de producten en diensten van TVM verder te verbeteren. 

Waarom een online klantenpanel?

We onderzoeken ieder kwartaal in welke mate u onze dienstverlening aanbeveelt. Dit doen we met de specifieke NetPromoterScore-vragen (NPS-vragen) en een paar vragen gerelateerd aan klantcontactmomenten. Dit noemen we het Klanttevredenheidsonderzoek (KTO). Dit KTO richt zich op uw ervaringen. Daarmee krijgen we naast de cijfers een goed inzicht op hoofdlijnen waar voor u pijnpunten en verbeterpunten zitten voor onze producten en onze dienstverlening. Het klantenpanel leggen we de oplossingen voor die wij vervolgens bedenken. Daarnaast kunt u via het klantenpanel meedenken voor de ontwikkeling van nieuwe diensten en proposities.

4 tot 6 keer per jaar vragen wij uw mening

Als deelnemer van het klantenpanel ontvangt u via e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek. Meestal gaat het hierbij om een online vragenlijst die gemiddeld zo’n 5 tot 10 minuten in beslag neemt. Soms gaat het om een poll van 1 of enkele vragen. 2 keer per jaar ontvangt u van ons een nieuwsbrief waarin de resultaten van de onderzoeken met u worden gedeeld.

Wij werken samen met Ruigrok NetPanel

TVM heeft Ruigrok NetPanel (een onafhankelijk onderzoeksbureau) ingeschakeld om onderzoek uit te voeren onder het TVM klantenpanel. Op www.tvmklantenpanel.nl kunnen klanten zich aanmelden en houden wij onze klanten op de hoogte van de resultaten en laten we weten welke maatregelen of veranderingen naar aanleiding van de panelonderzoeken in gang zijn gezet.

Wilt u meedenken met TVM? Meld u dan nu aan voor het TVM klantenpanel via onderstaande knop.

Word deelnemer

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons bereiken via onderzoek@tvmklantenpanel.nl.