Overslaan en naar de inhoud gaan

Gift voor rolstoelbus Stichting Achter de Duinen

TVM foundation heeft in Heemskerk een cheque aangeboden aan de Stichting Achter de Duinen. De stichting zet zich in voor de huisvesting van gehandicapte kinderen en heeft dringend behoefte aan een nieuwe rolstoelbus.

9 april 2019

De TVM foundation heeft maandag 8 april in Heemskerk een cheque aangeboden van vijfduizend euro aan de Stichting Achter de Duinen. Bestuurslid Jan Boudesteijn reikte deze gift samen met Rico van Duivenvoorde (CRM Internationaal Transport) uit aan het bestuur van de stichting. De stichting zet zich in voor de huisvesting van gehandicapte kinderen en heeft dringend behoefte aan een nieuwe rolstoelbus.

Stichting Achter de Duinen is een kleinschalig wooninitiatief opgericht door zes ouderparen die voor hun meervoudig complex gehandicapte kinderen een woning hebben laten bouwen aan de Rijksstraatweg in Heemskerk. Zij krijgen zorg die specifiek is aangepast op hun zorgvraag. Dit wordt gedaan door een professioneel team. Samen met een coördinerend begeleider werken veertien teamleden om 24 uur per dag om topzorg te verlenen.

Voor de bewoners is nu een nieuwe rolstoelbus nodig. De cheque van de TVM foundation is een bijdrage hieraan.

Meer informatie: www.stichtingachterdeduinen.nl

rolstoelbus Stichting Achter de Duinen