Is er acute hulp nodig? Bel TVM assistance

Leestijd 3 minuten

23 december 2020

Een team van TVM-specialisten is dag en nacht bereikbaar via +31 (0)528 29 29 11 en helpt u waar mogelijk.

In het Verenigd Koninkrijk is een zeer besmettelijke variant van het coronavirus uitgebroken. Als gevolg hiervan gelden er inreisbeperkingen voor reizigers naar de EUR. Voor het reizen naar Nederland geldt voor een chauffeur geen verplichting om een negatieve coronatestverklaring te overleggen. Transporten naar het Verenigd Koninkrijk blijven mogelijk. TVM adviseert om voor vertrek een goede inschatting te maken van de actuele situatie.

Dreigt het mis te gaan en is er spoedeisende hulp nodig? Bel TVM assistance
Heeft u direct hulp nodig? Bel dan met TVM assistance. Een team van TVM-specialisten is dag en nacht bereikbaar via +31 (0)528 29 29 11 en helpt u waar mogelijk.

Bel 999 of 112 bij acute medische zorg
Wanneer acute medische zorg is vereist, schakel dan de lokale hulpdiensten in via 999 of 112, dit werkt het snelst. De lokale hulpdiensten weten het beste hoe ze bij de chauffeur kunnen komen. 
Meld het daarna ook bij TVM assistance. Wij helpen u de verdere hulp te coördineren, voor de chauffeur, de vrachtwagen en de lading. 
Als er hulp nodig is bij betalingsgaranties voor de noodzakelijke medische hulp, bel dan met TVM assistance. 
In Engeland, Schotland en Wales kunt u in geval van nood bellen met nummer 112 of met 999. Via beide nummers bereikt u zowel politie, brandweer als ambulance. Het gebruik van de nummers is gratis, maar ze zijn alleen bedoeld voor echte noodgevallen.

Zijn de medicijnen van u of uw chauffeur op? Bel dan TVM assistance
We proberen dan samen met u een oplossing te vinden. We gaan ervan uit dat het medicijnen betreffen die ook door anderen opgehaald mogen worden. De voorraad medicijnen is op dit moment voldoende in het VK. We doen dan ons best om de medicijnen van een lokale apotheek bij de chauffeur te krijgen. 

Zijn er andere klachten of vragen over de gezondheid of situatie van uw chauffeur? Bel dan TVM assistance 
We brengen u dan in contact met onze medische helpdesk.

TVM assistance helpt u zo snel mogelijk weer op weg
Met de WA-dekking van uw TVM-vrachtautoverzekering heeft u recht op directe hulp, ook in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Lees meer op www.tvm.nl/contact/tvm-assistance

Blijf op de hoogte
De gebeurtenissen volgen elkaar in snel tempo op. Zorg ervoor dat u en uw chauffeurs altijd goed voorbereid op pad gaan. Hou hiervoor de webpagina’s van de Rijksoverheid en de overheid van het Verenigd Koninkrijk in de gaten. Op www.tvm.nl/dossier/corona verzamelen wij belangrijke informatie. Deze pagina wordt bijgewerkt zodra er nieuwe vragen opspelen of wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.