Overslaan en naar de inhoud gaan

Dirk Jan Klein Essink stopt per 1 januari 2022 als CFRO van TVM

Na een periode van ruim 15 jaar als CFRO van TVM verzekeringen actief te zijn geweest beëindigt Dirk Jan Klein Essink per 1 januari 2022 zijn werkzaamheden als CFRO.

Hoogeveen, 6 juli 2021

Na een periode van ruim 15 jaar als CFRO van TVM verzekeringen actief te zijn geweest beëindigt Dirk Jan Klein Essink per 1 januari 2022 zijn werkzaamheden als CFRO. Hij wil op 60-jarige leeftijd, mede in verband met gezondheidsredenen, graag meer tijd gaan besteden aan zijn gezin en andere activiteiten.

Martin Duvivier, voorzitter van de Raad van Commissarissen: ,,Dirk Jan is een uitstekende en ervaren CFRO en bestuurder. Hij is van grote waarde voor het bestuur en voor TVM. Wij zouden hem graag langer aan boord willen houden, maar respecteren de keuze van Dirk Jan volledig. De afgelopen jaren is een goede gezondheid voor hem niet altijd vanzelfsprekend gebleken. Het is dan begrijpelijk om bij het naderen van de mijlpaal van 60 jaar na te denken over de prioriteiten in het leven en de gewenste tijdsbesteding. Wij zijn Dirk Jan dankbaar voor zijn belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van TVM en hopen van harte dat hij volop kan genieten van zijn persoonlijke ‘nieuwe normaal’”. 

dirk jan kleine