Overslaan en naar de inhoud gaan

Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Vandaag is het de Dag van de Vrachtwagenchauffeur! We vinden het erg belangrijk om het vak en de vrachtwagenchauffeurs op een goede en positieve manier uit te dragen. Samen met vrachtwagenchauffeurs hebben we een Spotify-playlist samengesteld met favoriete muziek voor onderweg. Beluister de playlist hier! 

9 december 2021

Vandaag is het de Dag van de Vrachtwagenchauffeur en wij zijn één van de zes ‘Founding Partners’. We vinden het belangrijk om het vak op een goede, positieve manier uit te dragen, ook als een manier om de strijd aan te gaan met het chauffeurstekort, waar veel bedrijven in de sector last van hebben. 

‘Transport is als gas, water, licht en internet. Het wordt als vanzelfsprekend beschouwd, maar zodra het wegvalt hebben we als samenleving acuut een probleem’. Michel Verwoest, CEO van TVM verzekeringen, refereerde onlangs in een artikel in ons magazine TVM Actueel al aan het vitale belang van de transportsector en het werk van de vrachtwagenchauffeurs. Ook wij vinden dat vrachtwagenchauffeurs structureel meer respect en waardering verdienen. 

Die waardering geven wij gedurende het hele jaar op tal van manieren, maar dus zeker ook vandaag op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Wij hebben speciaal voor en door vrachtwagenchauffeurs een Spotify-playlist samengesteld met favoriete muziek voor onderweg. Deze zullen we vandaag ook gericht gaan delen.

Beluister de playlist hier