Overslaan en naar de inhoud gaan

Bromquad voor Enjoycleaningup dankzij donatie TVM foundation

Enjoycleaningup heeft als doel de wereld een klein stukje schoner te maken en vooral te houden! Van de gift van de TVM foundation is een bromquad aangeschaft om zo het afval snel af te voeren tijdens deze opruimacties.

25 januari 2019

Enjoycleaningup heeft als doel de wereld een klein stukje schoner te maken en vooral te houden! 

We kennen allemaal wel de beelden van stranden vol plastic of dieren gestorven of in nood door vervuiling. Initiatiefnemer van Enjoycleaningup Alex van Eck, kon deze beelden niet aanzien.

Om die reden is hij zijn hond Joy gaan trainen om te zoeken naar plastic flesjes. Dit ging zo goed dat ze dat hebben uitgebreid met blikjes en pakjes drinken. Tijdens het uitlaten zijn ze samen geobsedeerd door zwerfafval en nemen ze alles mee wat ze vinden. In de rugtas van de hond wordt alles meegenomen wat ze tegenkomen en wordt daarna in de prullenbak geleegd. Zo lopen ze van prullenbak naar prullenbak.

Inmiddels heeft Alex een groot netwerk van vrijwilligers om zich heen verzamelt en ruimen ze met grote regelmaat delen van Nederland op. 

Van de gift van de TVM foundation is een bromquad aangeschaft om zo het afval snel af te voeren tijdens deze opruimacties.

Voor meer info: www.enjoycleaningup.com

Bromquad voor Enjoycleaningup