Overslaan en naar de inhoud gaan

Innovatie in preventie?

TVM & veiligheid

Ik ben voor!

Met onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van schade. We zien waar en hoe schades ontstaan. En wij vinden het logisch om deze kennis te combineren met de  nieuwste techniek. Net als Daniël Spetter van Koninklijke Euser, die er alles aan doet om transport nóg veiliger te maken. Samen gaan wij voor innovatie in preventie. Bent u ook voor?

ik ben voor veiligheid

Met inzicht en data voorkomen we schade

Samen met TVM wordt data waardevol. Want dat maakt uw onderneming sterker en het werk als chauffeur makkelijker, want die gaat beter voorbereid op pad. Op basis van uw eigen systemen en data passen wij kennis en expertise toe voor bruikbare toepassingen en verbeteringen. Samen zetten we data slim in om veiliger en met minder schades te rijden. En bijvoorbeeld ook brandstof besparen.

Persoonlijk preventieadvies

Data bieden inzicht in de meest voorkomende schades. Maar elk transportbedrijf is uniek, daarom helpt onze preventiespecialist met advies dat precies past bij uw praktijk. Ook geven we u inzicht hoe u faalkosten in uw bedrijf voorkomt. Maak direct een afspraak met de TVM preventiedesk of neem contact op via 0528 - 29 29 30.

Trainingen voor chauffeurs

Doordat wij goed inzicht hebben in de soort schades die bij ons binnenkomen, kunnen wij heel gericht praktische tips en adviezen geven. Bijvoorbeeld om manoeuvreerschade te voorkomen.

Preventie checklists

Op tvm.nl vindt u handige checklists, zoals de Laatste minuut risico analyse, Vrachtbrief invullen, Vervoersopdracht aannemen en Hoe pakt u de RI&E aan? Daarmee voorkomt u discussie over aansprakelijkheid en financiële schade.

Meer veiligheid bij Koninklijke Euser

Transportbedrijf Koninklijke Euser heeft een eigen platform vol met data. Hierin brengen ze risico's in kaart en kunnen ze tijdig (bij)sturen. De organisatie helpt aan de voorkant om risico's aan te pakken en te voorkomen en is zeer succesvol in haar preventieaanpak.

Vitaliteit

Preventie gaat ook over veilig en gezond werken. Met het TVM vitaliteitsprogramma ontdekt u hoe u de gezondheid en het welzijn van uw chauffeurs vergroot.

De juiste mensen aantrekken

Gezonde bedrijfsvoering betekent ook personeelstekort vóór zijn. Hoe vindt u de beste chauffeurs en hoe zorgt u ervoor dat ze graag bij u blijven werken? Bij TVM vindt u praktische tips.

Gebruik van smartphone in het verkeer

Afleiding door smartphonegebruik is een van de belangrijkste oorzaken van ongevallen in het verkeer. Bij TVM vindt u de tools om op een veilige manier met smartphonegebruik om te gaan.

Meestgestelde vragen