Overslaan en naar de inhoud gaan

Greenpaper 'Planner van de toekomst'

oktober 2021

Na TVM greenpapers over de kwetsbaarheid van ketens, platformisering en bedrijfsopvolging behandelt TVM verzekeringen dit keer de planner van de toekomst. Dát het beroep verandert, is in deze veranderende wereld wel zeker. Maar hoe? Wat blijft er nog over na tussenkomst van digitalisering, big data en robots?

green paper white paper planner toekomst | tvm verzekeringen

Planner is spin in het web

De planner van de toekomst is een spin in een web, dat gaandeweg steeds complexer wordt. Het staat vast dat de planner van de toekomst andere taken en vaardigheden heeft dan de planner van tegenwoordig. Welke concrete veranderingen zitten er nog meer aan te komen? Hoe kan de planner hierop alvast anticiperen? Wat kan de ondernemer doen? En, last but not least, wat kunnen wij in onze rol als coöperatie voor u betekenen? Deze en andere vragen komen aan bod in deze TVM greenpaper, die tot stand is gekomen in samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Panteia.

Download hier de greenpaper

Om alvast een tip van de sluier op te lichten: het menselijke aspect mag nooit worden onderschat. TVM hanteert daarvoor een handig abc’tje. Wilt u meer lezen? Download dan hier de PDF.

Downloaden TVM greenpaper (PDF)