Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM Actueel juli 2023

In deze TVM Actueel leest u onder andere een artikel over het belang van goed zicht in het verkeer. Om situaties in te schatten en in een fractie van een seconde adequaat te reageren. Goed voorzien noemen we dat. Daarnaast blijft duurzaamheid het onderwerp van gesprek in onze sector. Nu en de komende jaren. Een interview hierover met Kivits Drunen leest u hier. Ook gingen we mee met Dasko boodschappen te bezorgen. Hier leest u onze ervaringen.

TVM Actueel juli 2023 | TVM verzekeringen

Een greep uit de verhalen van TVM Actueel juli

  • Om situaties in te schatten en in een fractie van een seconde adequaat te reageren. TVM kijkt graag met u mee. Voor beter zicht op risico’s, minder ongelukken en meer veiligheid op de weg. Goed voorzien noemen we dat. TVM Actueel ging op bezoek bij Rabelink Transport waar we eind mei met de oogmetingbus stonden. Vele chauffeurs lieten daar een oogcontrole uitvoeren. 
  • TVM biedt traumazorg en interventie bij schokkende gebeurtenissen. Chauffeurs en logistiek medewer­kers maken veel mee. Soms zijn dit schokkende gebeur­tenissen. Ook bedrijfsongevallen kunnen veel impact hebben op de transportondernemer en zijn personeel. Bij dergelijke situaties kunnen zij ook op TVM rekenen. Ghita Timmer, productspecialist, vertelt hoe TVM helpt.
  • Familiebedrijf Kivits Drunen won in 2022 de TVM Award Duurzaamheid. De logistiek dienstverlener in verse voeding streeft niet naar de hoogste winsten maar wil dankzij duurzame continuïteit relevant zijn en blijven. Hier het interview met CEO Rob van Opzeeland.
  • In 2017 trok Marco Boogers de deur bij FC Dordrecht achter zich dicht. De technisch manager en oud-profvoetballer wilde niets meer te maken hebben met wat hij een ‘eng wereldje’ noemde. Hij ging zich volledig richten op het familiebedrijf. QLS Fulfilment, Pakketdienst & Software groeit namelijk tegen de klippen op. Lees zijn verhaal