Oldtimerverzekering

Die prachtige klassieke auto is uw lust en uw leven. Die wilt u dan ook goed beschermen en dat kan met de Oldtimerverzekering van TVM.

Ik wil mijn oldtimer verzekeren

De Oldtimerverzekering (De Klassiekerverzekering) heeft een complete dekking die u verzekert tegen schade aan of door uw klassieker. WA, casco, rechtsbijstand, ongevallen inzittenden: u kunt zelf kiezen wat u verzekert.

Voordelen van de TVM oldtimerverzekering

Lage premie

Omdat de premie gebaseerd is op de leeftijd en het gebruik van uw oldtimer kunnen we de premie laag houden. We bieden u maatwerk bij schadeafwikkeling als u de schade zelf repareert, u ontvangt een vergoeding voor de uren die u aan de reparatie heeft besteed.

Flexibel

Deelname aan rally’s zonder snelheidselement is zonder beperkingen verzekerd. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw youngtimer (15 jaar of ouder) te verzekeren als u bij ons ook een oldtimer verzekerd heeft. En als er sprake is van een technisch total loss dan kunt u altijd kosteloos over de restanten beschikken.

Duidelijk

U ontvangt één verzamelpolis waarop al uw klassieke voertuigen zijn vermeld. De groene kaart is geldig gedurende de contracttermijn van uw verzekering, bij meerjarige contracten hoeft u de groene kaart niet jaarlijks te vervangen. De Oldtimerverzekering die TVM heeft opgesteld, kwam uit het strenge FEHAC onderzoek als beste naar voren.

Online premie berekenen

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaart Oldtimerverzekering

Verzekeringskaart Schadeverzekering inzittenden

Verzekeringskaart Aanhangerverzekering

Verzekeringskaart verkeersrechtsbijstand

Verzekeringskaart voor de ongevallen inzittenden

7,7

Dit vinden klanten van TVM verzekeringen

92% van de klanten beveelt TVM verzekeringen aan.

Voordelen van verzekeren bij TVM
  • De klassieke voertuigenpolis is door de FEHAC als één van de beste getest
  • 24/7 schade melden
  • Bij technisch total loss kosteloos beschikken over de restanten
  • Volledige dekking tijdens restauratie